Neuropatologie chirurgicala. Tumorile sistemului nervos si ale structurilor asociate (LIVRARE: 15 ZILE)

Dr. Dorel Eugen Arsene

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Neuropatologie chirurgicala. Tumorile sistemului nervos si ale structurilor asociate, Dr. Dorel Eugen Arsene

 

Informatii la zi din domeniul neuropatologiei chirurgicale

Lucrarea de fata se constituie ca un ghid practic si complet, care reflecta experienta de zeci de ani a autorului si cuprinde ilustratii color, provenite din cazuistica proprie.

Volumul se adreseaza in primul rand neuropatologilor si, in general, celor responsabili in activitatea curenta de diagnosticul microscopic al pieselor de rezectie neurochirurgicala. In acelasi timp, datele de biologie tumorala le sunt folositoare si rezidentilor sau specialistilor in anatomie patologica, neurologie sau neurochirurgie. Oncologii si neuro-oncologii vor gasi utila lucrarea datorita breviarului de optiuni terapeutice de la finele fiecarui capitol. Mai mult decat atat, si persoanele fara cunostinte medicale pot beneficia de informatiile despre cancerul sistemului nervos.

Foarte important: volumul infatiseaza situatia la zi din neuropatologia chirurgicala, descriind optiunile terapeutice moderne, inclusiv tratamentele experimentale. Cuprinde o prezentare concisa a patologiei macro si microscopice a leziunilor, conforma cu ultimele clasificari ale OMS. Fiecare capitol include si detalii esentiale, actualizate, de imunohistochimie si biologie moleculara. De asemenea, este cu adevarat remarcabil faptul ca lucrarea reflecta integral experienta personala a autorului, acumulata in zeci de ani de practica exclusiva in acest domeniu. Ilustratiile, la randul lor, sunt originale si provin din cazuistica intalnita de Dr. Dorel Eugen Arsene.

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 184
Apariția: 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 16.5 x 23.5 cm