Nekrotitanium. Cyberpunk Moldovenesc - Ultimul Exemplar

Nekrotitanium. Cyberpunk Moldovenesc - Ultimul Exemplar
50,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

O ficțiune macabră marca ”Planeta Moldova”, interzisă minorilor și celor slabi de înger. Ionel Gavriliuc, un personaj inocent, bătut de soartă ajunge o piesă cheie în planul Serafimei Cozonac de a-l omorî pe Satana și de-a instaura bunătatea omenească în iad.

Cartea începe cu descrierea lui Ionel, un copil de la țară, rămas orfan după ce tatăl său a fost călcat în timpul serviciului de un buldozer, iar mama sa a murit împreună cu majoritatea sătenilor la înmormântarea soțului din cauza unor chifteluțe făcute din porcul lor, Șurik, grav bolnav de ”lingoare purpurie”.

Ionel care a mâncat și el niște chifteluțe, a rămas în viață. Acest fapt îi marchează viața în continuare, el fiind imun la orice tip de otrăvuri. Unchii lui Ionel, Victor Bulbuc și Trosnet încearcă să-l otrăvească pe Ionel, însă în cele din urmă ajung la închisoare datorită lui Grișa Rotaru, întruchiparea polițistului incoruptibil, faimos până și în SUA pentru calitățile sale.

De la cei doi unchi, vestea nepotului nemuritor ajunge la academicianul Koshkin de la Institutul de Biotehnologie și Nanorobotică din Moscova. În același timp, de Ionel se interesează bătrâna antreprenoare Serafima Cozonac, conducătoarea corporației gigantice ”Nekrotitanium Construction Inc.”, un mastodont financiar care deține 70 de fabrici de sicrie, 10,000 de magazine de pompe funebre și circa 99 % din toate cimitirele lumii.

Dna Cozonac are un rol pentru Ionel în planul ei de a deschide porțile iadului și de-al detrona pe Satana, unind creierele celor morți într-o rețea mai avansată decât internetul. Dorința dnei Cozonac e de-al face praf pe Satana, luarea cu asalt a iadului, spânzurarea dracilor și instaurarea bunătății omenirii și a legilor din rai.

Recenzie Bestseller.md

Meritul lui Mitoș Micleușanu și a lui Florin Braghiș este de a reda moldovenilor mândria națională prin personajul Serafima Cozonac care conduce din umbră lumea, având influență asupra liderilor politici și financiari din întreaga lume. Personajul Grișa Rotaru care inițial părea să aibă un rol central este întruchiparea polițistului ideal, nefiind interesat de bani, femei și faimă, ajută poliția din New York la capturarea unui criminal foarte periculos rămas în libertate 10 ani după ce a omorât 665 de oameni

Dna Cozonac are un rol pentru Ionel în planul ei de a deschide porțile iadului și de-al detrona pe Satana, unind creierele celor morți într-o rețea mai avansată decât internetul. Dorința dnei Cozonac e de-al face praf pe Satana, luarea cu asalt a iadului, spânzurarea dracilor și instaurarea bunătății omenirii și a legilor din rai. Tenta lugubră a lucrării este redată prin ilustrațiile lui Roman Trolici, dar și prin numărul tirajului de 666 exemplare.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 116
Editura: Cartier
Apariția: 2010
ISBN: 978-9975-79-611-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri