Negociază inteligent

Negociază inteligent
139,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Negociază inteligent te va învăţa tot felul de tehnici utile pentru a câştiga o poziţie avantajoasă în negocieri. Negocierile sunt prezente peste tot în viaţa de zi cu zi: negociezi cu şefii, cu subalternii, cu partenerul de viaţă, cu părinţii, cu copiii, cu prietenii, cu duşmanii şi chiar cu tine însuţi.

Cartea te ajută să deprinzi de la experţi: cum să-ţi planifici strategia de negociere; cum să obţii mai mult în viaţa profesională şi cea personală; când să faci şi când să nu faci concesii; când să laşi tăcerea să acţioneze în locul tău; cum să-ţi foloseşti abilităţile în diverse scenarii de negocieri; cum să părăseşti graţios o afacere, care pur şi simplu nu merge. Această carte conţine sugestii care îţi vor fi foarte utile atunci când cumperi o casă, o maşină sau când ai o dispută de orice fel.

Biografie

Nicholas Reid Schaffzin a absolvit Universitatea Standford în 1990 şi şi-a luat masteratul la Universitatea din Columbia în 1995.

Este autorul cărţii Reading Smart: Advanced Techniques for the Intermediate Reader, publicată de Random House în 1994. A predat şi a scris articole pentru Princeton Review încă din 1992. Iubeşte să negocieze.

Recent a făcut un schimb: un petic de teren plin de gunoaie pentru o insulă mare pe coasta malteză.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: Allfa
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-571-721-6
Greutatea: 0.0000

Pareri