Necunoscutul. Partea 2

Necunoscutul. Partea 2
130,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Dragă Cititorule! 

Îmi doresc ca această poveste să te arunce dincolo! În spaţiile verzi ale personajului Alice, în misterul Necunoscutului fermecător, în rânduri scrijelite doar pentru a demostra că povestea primei părţi se adevereşte!

Dragostea rămâne acelaşi sentiment unic, iar iubirea singurul cuvânt care înfăptuieşte Universul cunoașterii şi nu numai.

Cât aveţi timp – iubiţi-vă! Cât nu... măcar încercaţi. Aşa am înţeles eu iubirea. Ea trebuie trăită, minţită şi jucată aproape în toate rolurile pentru a descoperi cu adevărat tainele ei.

Nimic nu este simplu, nici măcar să suferi, cu atât mai mult să iubeşti.

Am scris cărțile acestea, nu pentru mine, ci pentru tine, în speranța că vei reuși să citești și dincolo de cuvinte. Le-am scris reușind astfel să dau naștere unei povești, pe care eu deja o aveam tiparită undeva, în minte. Iar timpul, prielnic mie si judecății mele m-a ajutat să demonstrez ce poate face iubirea din noi. Cum poate fi traită și dacă există cu adevărat bariere între noi și acest sentiment teribil de puternic. -- Alexandra Gheorghe

Despre Autor

 

Alexandra Gheorghe născută în anul 1988 la poalele Munţilor Ceahlău, mai exact în Orasul Bicaz aflat în Judeţul Neamţ, controlată atât fizic cât şi psihic de locurile natale, reuşesc cu o plăcere nemaiîntâlnită să răscolescă în amintiri, iar pe baza acestora să își plăsmuiescă visul. Alcătuiește portretul unei personaj zâmbăreţ, dezavantajul ei în unele circumstanţe fiindu-i caracterul visător, compromis de gânduri uneori nechibzuite.

A terminat Facultatea de Jurnalism în cadrul Universităţii Hyperion, ani în care a reuşit să dobândescă de la profesori cu har, cunoştinţele necesare în tainele scrisului. Este la început de drum şi dorește să învăţe de a perfecţiona cu ajutorul celor cu experienţă. Nu dispune încă de premii, titluri care să o pună în evidenţă, imagini pompoase dar ţine în mână un dar moştenit, un prestigiu pe care dorește să îl fructifice în cinstea strămoşilor ei. Tatăl Ion, un om simplu al acestei poveşti, a reuşit să îi transmită acest talent, lăsându-o cu bună credinţă  în această îndemânare. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 136
Editura: Libris
Apariția: 2015
ISBN: 978-606-93947-0-0
Dimensiuni: 10,5 x 14,8 cm
Greutatea: 0.1500

Pareri