Necunoscuta din Sena

Nikolai Profir

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Setul Top 4 Romane de Dragoste

Doar Azi la Mega Reducerea de 55%

Preț special 385,00 MDL Preț standard 856,00 MDL
 Set Top 4 Cărți de Business și Dezvoltare Personală (Ofertă Limitată)

Doar Azi la 50% Reducere

Preț special 499,00 MDL Preț standard 1.000,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

Noaptea târziu, doi bărbați, care au iubit aceeași femeie în vremuri diferite, încearcă să dezlege misterul sinuciderii ei.

Discuția halucinantă oscilează între amintiri și realitate, iar moartea ei, moartea femeii frumoase, încărcată de înțelesuri contradictorii, îi face să își pună la îndoială propria libertate și pasiune.

O carte ca un exercițiu de empatie, o plimbare cu transportul public pe străzile unui Chișinău văzut prin ochii celor cărora nu le-a mai rămas nimic, decât să se revolte.

Nikolai Profir este un tânăr autor originar din Leova, Republica Moldova. Copilăria și adolescența petrecute în Republica Moldova i-au format un fel specific de a se exprima și a scrie. În încercarea de a-și găsi „vocea”, a căutat să se facă înțeles de publicul din România, păstrând totodată autenticitatea limbajului de peste Prut. A absolvit Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, specializarea Jurnalism. După absolvire, a oscilat între Chișinău și Cluj, acestea fiind orașele lui de suflet. Mergând pe urmele bunelului său, a descoperit pasiunea de a-i învăța pe alții, și astfel, oarecum spontan, a ajuns să predea limba engleză copiilor și adulților. Visul lui este să deschidă o școală de scriere creativă, unde ar putea experimenta arta de a transmite emoția cititorului. În 2018, autorul a participat cu romanul „Necunoscuta din Sena” la un concurs de debut în proză din România și a ajuns printre cei trei finaliști.

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 286
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm
ISBN: 9789975773379