Ne-am Ieșit cu toții Complet din Minți

Ne-am Ieșit cu toții Complet din Minți
157,00 MDL (39,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

În copilărie, Rosemary obișnuia să vorbească tot timpul. Atât de mult, încât părinții ei îi cereau să înceapă cu mijlocul atunci când voia să povestească ceva. Acum, Rosemary a intrat la colegiu și vorbește foarte puțin. și, categoric, nu vorbește despre familia ei.

Deși a rămas singură la părinți, a avut cândva o soră de aceeași vârstă cu ea, Fern, și un frate mai mare. Amândoi au dispărut din viața ei. Ceva unic legat de Fern o face să ne spună povestea ei: de la mijloc către sfârșit și înapoi la început.

O carte despre despre dragoste, familie și secrete; și despre două surori care nu seamănă cu nici unele pe care le-ați cunoscut vreodată.

 

Recenzii


 

„Un roman de o mare sensibilitate, incredibil de inteligent, profund și ambițios.“-- Khaled Hosseini

„Vocea narativă este cea care te izbește de la început: robustă, ironică, inteligentă, surprinzătoare.“-- The New York Times Book Review

„Un roman de o complexitate tehnică și intelectuală extraordinară și, deopotrivă, extrem de emoționant.“-- Kirkus Reviews

 ”O voce narativă uimitoare, deopotrivă lirică și spirituală, ironică și melancolică... Fowler știe să spună povești care interesează și farmecă în același timp.“ -- San Francisco Chronicle

  

Despre Autor


 

Karen Joy Fowler este o autoare americanăcontemporană, născută în Bloomington, Indiana. Dintre cele șase romane și trei culegeri de proză scurtă scrisepână în prezent, volumul Sarah Canary a câștigat medalia Commonwealth pentru cel mai bun roman de debut scris de un californian, Sister Noon a fost finalist la Premiul PEN /Faulkner pentru ficțiune în 2001, iar romanul The Jane Austen Book Club a rămas în topulNew York Times al celor mai bine vândute cărți timp de treisprezece săptămâni și a fost ecranizat în producțiacinematografică cu același nume.

Al șaselea roman alautoarei, Ne-am ieșit cu toții complet din minți, a câștigatPremiul PEN / Faulkner pentru ficțiune în 2013 și s-a aflatpe lista scurtă de nominalizări la Premiul Man Booker în 2014. 

Proza scurtă scrisă de Karen Joy Fowler s-a bucurat de asemenea de succes, volumele Black Glass și What I Didn’t See fiind recompensate cu World Fantasy Award în1999, respectiv 2011. Karen Joy Fowler trăiește în prezent în Santa Cruz, California, împreună cu cei doi copii și cei cinci nepoți.

Detaliile Produsului

Titlu Original: We Are All Completely Beside Ourselves
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 352
Editura: Litera
Apariția: Mai 2015
ISBN: 978-606-741-533-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri