National Geographic, Vol. 19. Australia

National Geographic, Vol. 19. Australia

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 25,00 MDL

Economisești: 25,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Australia reprezintă una dintre destinaţiile de top atât pentru turiştii americani cât şi pentru temerarii europeni care îşi doresc ca vacanţa lor să fie mai degrabă o escapadă într-o altă lume decât un concediu planificat într-un peisaj convenţional. Din acest punct de vedere Australia satisface orice pretenţii din punct de vedere turistic: peste 7000 de plaje întinse, oraşe extrem de bine dezvoltate, cultură şi istorie, arhitectură non-convenţională şi o mulţime de moduri de petrecere a timpului liber, atât în zona interioară a continentului, deşertică dar plină de surprize, cât şi în zona ţărmului, mult mai dezvoltată din punct de vedere turistic şi economic.

Ghidul National Geographic Australia are 400 de pagini structurate în 12 capitole. Volumul începe cu "Planificarea călătoriei" - capitol din care turistul îşi va putea extrage cele mai importante sfaturi şi recomandări referitoare la Australia turistică. Urmează un capitol despre istoria, cultura, gastronomia şi specificul local. Următoarele nouă capitole analizează cele mai importante regiuni şi oraşe iar în ultimul capitol, "Sfaturi de călătorie", experţii National Geographic vă vor oferi cele mai utile ponturi pentru o vacanţa reuşită în Australia.

Descrierea Colecției

Ghidurile de călătorie National Geographic, cu trei-patru sute de pagini fiecare, în format compact şi uşor de utilizat, nu se limitează doar la prezentarea unor informaţii seci despre o ţară necunoscută, ci îşi ajută cititorul, printr-un limbaj accesibil şi captivant, să înţeleagă specificul respectivei destinaţii, însoţindu-l pas cu pas în călătoria sa, deocamdată doar virtuală. Datele exacte, hărţile detaliate şi fotografiile cu adevărat impresionante, alături de recomandările experţilor National Geographic, reuşesc să realizeze o imagine completă a fiecărei destinaţii în parte.

Acest lucru este posibil datorită inserţiei de informaţii din toate domeniile: de la indicaţii care îl privesc direct pe potenţialul turist (detalii referitoare la geografie, obective turistice, forme de divertisment) până la aspecte relevante legate de istoria unui anumit spaţiu, sistemul politic, tradiţiile şi cultura comunităţilor precum şi elemente de actualitate - problemele sociale, economice sau politice cu care se confruntă fiecare ţară în parte.

Spre deosebire de alte lucrări documentare convenţionale, ghidurile National Geographic relaţionează direct cu cititorul şi îi oferă acestuia sfaturi şi recomandări extrem de detaliate. Astfel, la sfârşitul fiecărui volum se află o secţiune specială, de aproximativ 50 de pagini, numită “Sfaturi de călătorie”. Aici se găsesc informaţii generale, dar extrem de utile în legatură cu “ţara-destinaţie”: numere de telefon ale hotelurilor, restaurantelor, centrelor de informare şi divertisment precum şi o mulţime de alte detalii pe care, în general, călătorul le află după ce ajunge la destinaţie, nu înainte.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Editura: Adevărul
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-539-254-0
Dimensiuni: 18 x 22 cm
Greutatea: 0.5400

Pareri