National Geographic, Vol. 18. Noua Zeelanda

National Geographic, Vol. 18. Noua Zeelanda

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 25,00 MDL

Economisești: 25,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Ghidul turistic National Geographic realizează o radiografie a Noii Zeelande, cu istoria, cultura, şi gastronomia sa precum şi cu prezentări obiective, bine detaliate ale tuturor oraşelor importante şi atracţiilor turistice obligatorii pentru orice vizitator. Volumul este un instrument perfect pentru cei care se pregătesc de experienţa turistică a vieţii lor, dar nici cei care doresc să descopere de la distanţă mai multe despre această parte a lumii nu vor fi dezamăgiţi.

Cele 320 de pagini ale ghidului despre Noua Zeelanda sunt structurate în trei părţi principale: introducerea - o prezentare generală, nouă capitole care analizează nouă regiuni diferite şi ultima parte, care cuprinde informaţiile utile şi recomandările specialiştilor. Toate aceste informaţii sunt completate de hărţi detaliate şi fotografii excepţionale.

Descrierea Colecției

Ghidurile de călătorie National Geographic, cu trei-patru sute de pagini fiecare, în format compact şi uşor de utilizat, nu se limitează doar la prezentarea unor informaţii seci despre o ţară necunoscută, ci îşi ajută cititorul, printr-un limbaj accesibil şi captivant, să înţeleagă specificul respectivei destinaţii, însoţindu-l pas cu pas în călătoria sa, deocamdată doar virtuală. Datele exacte, hărţile detaliate şi fotografiile cu adevărat impresionante, alături de recomandările experţilor National Geographic, reuşesc să realizeze o imagine completă a fiecărei destinaţii în parte.

Acest lucru este posibil datorită inserţiei de informaţii din toate domeniile: de la indicaţii care îl privesc direct pe potenţialul turist (detalii referitoare la geografie, obective turistice, forme de divertisment) până la aspecte relevante legate de istoria unui anumit spaţiu, sistemul politic, tradiţiile şi cultura comunităţilor precum şi elemente de actualitate - problemele sociale, economice sau politice cu care se confruntă fiecare ţară în parte.

Spre deosebire de alte lucrări documentare convenţionale, ghidurile National Geographic relaţionează direct cu cititorul şi îi oferă acestuia sfaturi şi recomandări extrem de detaliate. Astfel, la sfârşitul fiecărui volum se află o secţiune specială, de aproximativ 50 de pagini, numită “Sfaturi de călătorie”. Aici se găsesc informaţii generale, dar extrem de utile în legatură cu “ţara-destinaţie”: numere de telefon ale hotelurilor, restaurantelor, centrelor de informare şi divertisment precum şi o mulţime de alte detalii pe care, în general, călătorul le află după ce ajunge la destinaţie, nu înainte.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Adevărul
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-539-225-0
Dimensiuni: 18 x 22 cm
Greutatea: 0.5400

Pareri