National Geographic, Vol. 15. Vietnam

National Geographic, Vol. 15. Vietnam

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 25,00 MDL

Economisești: 25,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Cu toate acestea, tânărul stat comunist, care se întinde pe o lungime de aproape 2000 de kilometri pe ţărmul asiatic al Pacificului, are una dintre cele mai rapide ritmuri de creştere economică din regiune, promiţând ca până în anul 2020 să devină un stat dezvoltat.

Din punct de vedere turistic, Vietnamul este o ţară care nu a fost pe deplin descoperită, înţeleasă dar, din fericire, nici cosmetizată asemenea destinaţiilor de vacanţă mai populare, intrate deja în tradiţie. De la frumuseţea capitalei Hanoi - un amalgam de tradiţii, cultură asiatică şi modernism cosmopolit - până la bogăţia naturală peisagistică a acestei destinaţii, Vietnamul merită să fie pas cu pas descoperit. Ghidul National Geographic vă propune varianta "pagină cu pagină", garantând faptul că această incursiune imaginară vă va depăşi toate aşteptările.

Descrierea Colecției

Ghidurile de călătorie National Geographic, cu trei-patru sute de pagini fiecare, în format compact şi uşor de utilizat, nu se limitează doar la prezentarea unor informaţii seci despre o ţară necunoscută, ci îşi ajută cititorul, printr-un limbaj accesibil şi captivant, să înţeleagă specificul respectivei destinaţii, însoţindu-l pas cu pas în călătoria sa, deocamdată doar virtuală. Datele exacte, hărţile detaliate şi fotografiile cu adevărat impresionante, alături de recomandările experţilor National Geographic, reuşesc să realizeze o imagine completă a fiecărei destinaţii în parte.

Acest lucru este posibil datorită inserţiei de informaţii din toate domeniile: de la indicaţii care îl privesc direct pe potenţialul turist (detalii referitoare la geografie, obective turistice, forme de divertisment) până la aspecte relevante legate de istoria unui anumit spaţiu, sistemul politic, tradiţiile şi cultura comunităţilor precum şi elemente de actualitate - problemele sociale, economice sau politice cu care se confruntă fiecare ţară în parte.

Spre deosebire de alte lucrări documentare convenţionale, ghidurile National Geographic relaţionează direct cu cititorul şi îi oferă acestuia sfaturi şi recomandări extrem de detaliate. Astfel, la sfârşitul fiecărui volum se află o secţiune specială, de aproximativ 50 de pagini, numită “Sfaturi de călătorie”. Aici se găsesc informaţii generale, dar extrem de utile în legatură cu “ţara-destinaţie”: numere de telefon ale hotelurilor, restaurantelor, centrelor de informare şi divertisment precum şi o mulţime de alte detalii pe care, în general, călătorul le află după ce ajunge la destinaţie, nu înainte.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Adevărul
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-539-222-9
Dimensiuni: 18 x 22 cm
Greutatea: 0.5400

Pareri