National Geographic, Vol. 13. Cambodgia

National Geographic, Vol. 13. Cambodgia

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 25,00 MDL

Economisești: 25,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Ea îşi uimeşte însă vizitatorii prin vitalitatea şi optimismul de care dau dovadă locuitorii ei, ca să nu mai vorbim de frumuseţea ireală a peisajelor şi de arhitectura impresionantă a faimoaselor sale temple.

În cele 320 de pagini ale sale, ghidul National Geographic Traveler - Cambodgia prezintă nu doar cele mai interesante locuri şi activităţi specifice regiunii, ci şi istoria, cultura şi modul de viaţă ale unei ţări aflate în plin proces de regenerare. Vom avea ocazia să cunoaştem, prin intermediul unui text captivant insoţit de fotografii senzaţionale, celebrele temple de la Angkor Wat, unde arhitectura întâlneşte jungla, satele plutitoare de pe Tonle Sap - lacul care hrăneşte peste 25 la sută din populaţia ţării, sau urmele sângeroasei istorii recente a Cambodgiei. De asemenea, latura practică a ghidului nu se rezumă doar la sfaturi despre locuri de vizitat şi necesarul de obiecte personale pe care orice turist prevăzător trebuie să şi-l asigure, ci ne învaţă şi modalităţile prin care putem contribui noi înşine la reconstrucţia acestei ţări.

Descrierea Colecției

Ghidurile de călătorie National Geographic, cu trei-patru sute de pagini fiecare, în format compact şi uşor de utilizat, nu se limitează doar la prezentarea unor informaţii seci despre o ţară necunoscută, ci îşi ajută cititorul, printr-un limbaj accesibil şi captivant, să înţeleagă specificul respectivei destinaţii, însoţindu-l pas cu pas în călătoria sa, deocamdată doar virtuală. Datele exacte, hărţile detaliate şi fotografiile cu adevărat impresionante, alături de recomandările experţilor National Geographic, reuşesc să realizeze o imagine completă a fiecărei destinaţii în parte.

Acest lucru este posibil datorită inserţiei de informaţii din toate domeniile: de la indicaţii care îl privesc direct pe potenţialul turist (detalii referitoare la geografie, obective turistice, forme de divertisment) până la aspecte relevante legate de istoria unui anumit spaţiu, sistemul politic, tradiţiile şi cultura comunităţilor precum şi elemente de actualitate - problemele sociale, economice sau politice cu care se confruntă fiecare ţară în parte.

Spre deosebire de alte lucrări documentare convenţionale, ghidurile National Geographic relaţionează direct cu cititorul şi îi oferă acestuia sfaturi şi recomandări extrem de detaliate. Astfel, la sfârşitul fiecărui volum se află o secţiune specială, de aproximativ 50 de pagini, numită “Sfaturi de călătorie”. Aici se găsesc informaţii generale, dar extrem de utile în legatură cu “ţara-destinaţie”: numere de telefon ale hotelurilor, restaurantelor, centrelor de informare şi divertisment precum şi o mulţime de alte detalii pe care, în general, călătorul le află după ce ajunge la destinaţie, nu înainte.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Adevărul
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-539-221-2
Dimensiuni: 18 x 22 cm
Greutatea: 0.5400

Pareri