National Geographic, Vol. 11. Hong Kong

National Geographic, Vol. 11. Hong Kong

Preț de Listă: 50,00 MDL (12,50 RON)

Preț: 25,00 MDL (6,25 RON)

Economisești: 25,00 MDL (6,25 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Totuşi, în vâltoarea specifică Asiei e uşor să te rătăceşti. Ghidul National Geographic nu este doar un instrument extrem de util ci şi o cale prin care poţi afla mai multe despre această destinaţie înainte de a te aventura în vâltoarea evenimentelor. în 272 de pagini ce cuprind sute de fotografii de cea mai bună calitate, informaţii şi sfaturi utile, ghidul National Geographic - Hong Kong a fost scris de jurnalişti care au petrecut mai mulţi ani în acest oraş, considerat, de secole, "poartă" către Asia.

Descrierea Colecției

Ghidurile de călătorie National Geographic, cu trei-patru sute de pagini fiecare, în format compact şi uşor de utilizat, nu se limitează doar la prezentarea unor informaţii seci despre o ţară necunoscută, ci îşi ajută cititorul, printr-un limbaj accesibil şi captivant, să înţeleagă specificul respectivei destinaţii, însoţindu-l pas cu pas în călătoria sa, deocamdată doar virtuală. Datele exacte, hărţile detaliate şi fotografiile cu adevărat impresionante, alături de recomandările experţilor National Geographic, reuşesc să realizeze o imagine completă a fiecărei destinaţii în parte.

Acest lucru este posibil datorită inserţiei de informaţii din toate domeniile: de la indicaţii care îl privesc direct pe potenţialul turist (detalii referitoare la geografie, obective turistice, forme de divertisment) până la aspecte relevante legate de istoria unui anumit spaţiu, sistemul politic, tradiţiile şi cultura comunităţilor precum şi elemente de actualitate - problemele sociale, economice sau politice cu care se confruntă fiecare ţară în parte.

Spre deosebire de alte lucrări documentare convenţionale, ghidurile National Geographic relaţionează direct cu cititorul şi îi oferă acestuia sfaturi şi recomandări extrem de detaliate. Astfel, la sfârşitul fiecărui volum se află o secţiune specială, de aproximativ 50 de pagini, numită “Sfaturi de călătorie”. Aici se găsesc informaţii generale, dar extrem de utile în legatură cu “ţara-destinaţie”: numere de telefon ale hotelurilor, restaurantelor, centrelor de informare şi divertisment precum şi o mulţime de alte detalii pe care, în general, călătorul le află după ce ajunge la destinaţie, nu înainte.

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Adevărul
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-539-218-217-5
Dimensiuni: 18 x 22 cm
Greutatea: 0.5400

Pareri