My dilemma is you 1

My dilemma is you 1
199,00 MDL (49,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cristina Evans trăiește la Los Angeles și crede că are o viață perfectă, până în ziua în care părinții ei hotărăsc să se mute la Miami. Totul se năruie pentru adolescenta de șaisprezece ani, care se vede obligată să-și părăsească prietenii dintotdeauna și să ia totul de la capăt într-un alt oraș, la o altă școală. Deși Los Angeles-ul și cei mai buni prieteni de acolo rămân permanent în gândurile ei, Cristina reușește foarte repede să se acomodeze în noua casă și să se împrietenească cu câțiva dintre cei mai populari elevi ai liceului.

Toți o primesc în cercul lor, mai puțin Cameron și Susan, iubita lui, care o privesc amândoi cu ostilitate. Și astfel, printre tot felul de întâmplări mai mult sau mai puțin plăcute, Cris reușește să-și facă o nouă prietenă, Sam, și se îndrăgostește de Matt. Deși lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine în viața ei, ițele inimii ajung să se încurce tot mai mult când Cris și Cameron încep să-și dea seama că antipatia pe care o simt unul față de celălalt ascunde, în realitate, un sentiment complet diferit.

Vor accepta oare cei doi tineri să privească în față această descoperire și să lupte pentru a fi împreună? 

 
„My dilemma... este senzația internetului și a librăriilor, deopotrivă. Cititorii și fanii au înnebunit complet: nimic altceva nu mai există.“ -- La Repubblica
 

  

Despre Autor


  

Cristina Chiperi are șaisprezece ani. Într-o după-amiază de august, în timp ce toți prietenii ei sunt plecați, iar ea se plictisește groaznic, Cristina se așază pe pat cu căștile la urechi și o ascultă pe Selena Gomez cântând My dilemma.

Deodată, în mintea ei începe să prindă contur o poveste... Telefonul mobil este la îndemână, la fel și wattpadul... Nici nu-i trece prin minte că, în curând, mii de fete vor dori cu nerăbdare să citească My dilemma is you!

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2016
ISBN: 978-606-33-0877-2
Dimensiuni: 13,7 x 20,7 cm
Greutatea: 0.3720

Pareri