Muzzy. Curs multilingvistic pentru copii (Carte, DVD și CD). Vol. 01 și 02

Muzzy. Curs multilingvistic pentru copii (Carte, DVD și CD). Vol. 01 și 02
144,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Colecției

Cursul multilingvistic cuprinde: 15 cărţi cu DVD, care prezintă o poveste antrenantă cu personaje simpatice, susţinută de desene animate şi de un vocabular cu peste 500 de cuvinte uzuale în fiecare limbă. Muzzy cuprinde 15 cărţi cu CD: peste 1.000 de exerciţii şi de jocuri pe calculator. Cerinţele de rezolvare sunt subtitrate în română.

Cât este de important pentru copilul tău să cunoască cel puţin o limbă străină? Cum va influenţa aceasta viitorul său? La şcoală sau la serviciu, engleza şi franceza sunt primele pe lista obligatorie! Şi cum trăim în secolul vitezei şi al globa­lizării, limbi precum germana, ita­liana sau spaniola ar trebui să fi­gureze, de asemenea, în bagajul nostru de cunoştinţe. Cu foarte puţin efort, limbile străine nu vor mai fi în curând un mister pentru micuţul tău.

Cursul reprezintă un program de învăţare rapidă a limbilor străine, marele său merit fiind chiar acela că funcţionează cu aceeaşi eficienţă şi în rândul copiilor sau al adolescenţilor, dar şi în rândul adulţilor. Copilul tău va învăţa cele mai importante cuvinte din cinci limbi străine: concepte despre sănătate, timp, sentimente, zilele săptămânii, oameni şi locuri, despre cum să se îmbrace, despre familie şi prieteni, despre viaţa de... acasă şi sute de alte cuvinte şi fraze, care reprezintă baza vocabularului oricărei limbi a lumii.

Astăzi, Muzzy este un veritabil reper inter­naţional în domeniu, constituindu-se în cel mai re­putat program de învăţare a limbilor străine. De-a lungul timpului, cursul lingvistic Muzzy a câştigat o serie de premii importante: Parents' Choice Award, iParenting Media Award, Featured Product: Wall Street Journal, American Association of Teachers of German, Best Product: SmartKid Online, Le Journal Français ș.a.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: BBC Muzzy - Multilingual language course
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 144
Editura: Litera
Apariția: 2011
Dimensiuni: 14 x 19 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri