Angela Similea - Anii 70 vol.2 [Audio CD] (2007)

Angela Similea - Anii 70 vol.2 [Audio CD] (2007)

Preț de Listă: 50,00 MDL (12,50 RON)

Preț: 19,00 MDL (4,75 RON)

Economisești: 31,00 MDL (7,75 RON) (62%)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Ascultand cantecele repertoriului meu din perioada anilor ’70, m-am reintors inerent la momente, locuri si persoane, care au avut un rol major in destinul meu artistic. Odata cu trecerea la profesionism, definirea personalitatii mele s-a conturat fara indoiala in aceasta perioada de timp, etapa in care m-am bucurat de colaborari cu oameni de mare talent, total daruiti profesiei lor: compozitori, textieri, oameni de radio si televiziune.

In continuarea colectiei “Anii’70”, mi-a facut mare placere sa adun, intr-un manunchi de cantece, ceea ce am considerat ca este mai reprezentativ. In acea perioada, in care “oda” era aproape universal valabila, Muzica adevarata a reusit sa se impuna, sa traiasca paralel, aducand mare bucurie atat creatorilor, cat si publicului. Inregistrarile sunt originale si sper sa faca placere ascultatorilor, iar acolo unde din motive tehnice calitatea sunetului are un pic de suferit, sper ca bucuria audierii sa suplineasca.

Albumul contine piese cu autori diversi – am selectat cantecele a 12 compozitori – variate ca ritm, care se intersecteaza in zona sentimentului de bucurie, ca forma de exprimare a iubirii, atat fata de oameni, cat si fata de universul nostru, pastrand amintirea proaspata a copilariei, adolescentei, dar si freamatul primei iubiri.

M-as bucura ca editia de fata sa ramana in aceeasi sfera de emotie si regasire a ascultatorului, fie el cunoscator sau mai nou sosit, tocmai pentru ca motivatia acestei colectii a pornit de la solicitarea publicului meu. In acelasi timp, doresc sa mai multumesc o data celor care au avut incredere in mine, dar in egala masura si Publicului, fara de care nu ar fi existat izvorul acestei creatii. -- Angela Similea

1. Am legat copacii la ochi
2. Bunule, Pământule
3. Cântec fără final
4. Gulliver
5. Căldura mâinilor tale
6. Din amintiri nu poți trăi o viață
7. Dragoste de mamă
8. E cântecul tău
9. Dumbrava minunată
10. Florile iernii (ninge, ninge)
11. Lăutarii
12. Mare cu nume de noapte
13. N-am să-ți iert privirea
14. Odată
15. Poarta clipelor
16. Romanticii
17. Suntem tineri români
18. Un copil m-a întrebat
19. Unde ești, copilărie?
20. Viața fără tine

Detaliile Produsului

Tipul Produsului: Audio CD
Data Lansării: 2006
Numărul de CD-uri: 1
Casa de Discuri: OVO Music
Greutatea: 0.1500

Pareri