Mulțumesc pentru Amintiri

Mulțumesc pentru Amintiri
137,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Poţi cunoaşte o persoană pe care n-ai văzut-o niciodată?

Justin Hitchcock este divorţat, singur şi neliniştit. Ajunge la Dublin pentru a ţine prelegeri despre artă şi cunoaşte o doctoriţă atrăgătoare, care îl convinge să doneze sânge. Este primul lucru care îi iese drept din inimă după multă vreme.

Când Justin primeşte un coşuleţ cu brioşe şi un bileţel pe care scrie doar Mulţumesc e sigur că cineva îi joacă o festă. Dar apoi începe să primească şi alte mesaje. Intrigat, Justin e hotărât să afle cine le trimite. Ceea ce va descoperi îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Video despre Carte

Despre Autoare

Cecelia Ahern s-a născut în 30 septembrie 1981, la Dublin, Irlanda. Este fiica fostului prim-ministru al Irlandei, Bertie Ahern, iar înainte de a deveni scriitoare a obținut licența în juranlism și comunicare media la Colegiul Griffith din Dublin. Și-a început cariera literară în anul 2002, odată cu apariția romanului P.S. Te iubesc, care a devenit rapid un bestseller, atât în Irlanda, cât și în restul lumii. În prezent este căsătorită și mamă a unei fetițe de trei ani, dedicându-și o mare parte din timp scrisului și donând periodic în scopuri caritabile sume obținute din dreptul de autor.

www.cecelia-ahern.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Allfa
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-724-409-3
Dimensiuni: 13,0x20,0 cm

Pareri