Mozart şi Femeile

Mozart şi Femeile
180,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Biografia lui Enrik Lauer oglindeste cel mai intim si, in acelasi timp, cel mai putin cunoscut aspect din viata lui Mozart: femeile. In timpul scurtei sale existente, ele au fost o sursa de fericire si de inspiratie, dar si de adanca mihnire. Povestea lui este si povestea lor.

A mamei lui Mozart cea plina de iubire, sensibilitate si spirit de sacrificiu, care a pastrat echilibrul familiei, dar s-a stins intr-o camera saracacioasa din Paris, in timp ce fiul ei sustinea concerte in marile saloane pariziene; a surorii pe care a iubit-o si a considerat-o egala cu el pentru talentul ei muzical deosebit, nevalorificat insa din cauza prejudecatilor vremii; a verisoarei „Basle“, cu care a intretinut nu doar o corespondenta erotica; a celor trei surori Weber, dintre care doar cea mai mica i-a fost alaturi pe patul de moarte; si, nu in ultimul rand, a lui Nancy Storace, prima lui „Susanna“, un copil-minune, neastamparat si nonconformist, la fel ca el.

Mozart si femeile ofera cititorilor o viziune moderna asupra creatiei artistice si asupra vietii personale a lui Wolfgang Amadeus Mozart.  

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 314
Editura: Rao
Apariția: Decembrie 2006
ISBN: 978-973-57-6970-3
Dimensiuni: 13,2 x 20,6 cm
Greutatea: 0.4600

Pareri