Movila Miresii

Movila Miresii
259,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Carte disponibilă în:

Librăriile Bestseller din Chișinău

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Movila Miresii, un sat din Județul Brăila, este locul unde Ana a făcut primii pași. Atunci când ascultă maşinile care trec prin faţa camerei ei, pe DN22, îşi imaginează cum este viaţa dincolo de satul natal.

Visul ei arzător este să ajungă la oraș pentru a urma liceul și pentru a scăpa astfel de povara unei vieți petrecute muncind pământul. Deoarece părinții săi nu vor să o lase să plece, aceasta plănuieşte împreună cu prietena ei să fugă la Brăila pentru a se înscrie la liceu. Va reuşi? Unde o va purta viaţa?

Romanul „Movila Miresii” conturează viaţa oamenilor de la ţară, cu obiceiurile, frământările şi bucuriile lor, într-o societate în plină schimbare, toate văzute prin ochii personajului principal, și îi deschide porţile cititorului pentru a-l purta într-o călătorie de o viaţă, în care poate simţi gustul copilăriei, mirosul de fân şi văile verzi, nesfârşite, profunzimile destinului şi sfâşierea unei vieţi în care întâmplările şi deciziile luate sunt ireparabile.

„M-am întrebat dacă viaţa nu poate fi frumoasă oriunde, chiar şi aici, şi dacă nu cumva nu ştim să preţuim ce avem în prezent şi ni se pare mai fermecătoare depărtarea doar pentru că e necunoscută.”

„Creştem în fiecare zi, în fiecare loc în care se impregnează visele şi năzuinţele noastre, pe fiecare drum pe care o luăm, ne înţelegem viaţa şi rostul.”

„Cel mai mult îmi plac diminețile pentru că nu sunt atât de luminate şi au un aer curat. Umbrele lăsate prin curte de soarele timid îi oferă dimineţii o magie aparte. În ceasul dimineţii de vară, e aproape întuneric şi, în acelaşi timp, în anumite părţi ale curţii e lumină.

Miroase a ploaie, a verdeaţă udă, a speranţă şi a noi posibilităţi, iar eu azi sunt fericită. Mereu am iubit ploaia şi natura după ploaie. Ea mă face să visez la poveşti şi să simt înfiorarea vieţii. Oare aşa miros au dimineţile şi la oraş?”

Maria Dumitrașcu este o tânără autoare din București, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, și a studiilor postuniversitare la aceeași instituție de învățământ. Pasiunile sale sunt scrisul și psihologia pentru că ambele o poartă pe drumul cunoașterii de sine și a lumii, ajutând-o să exploreze profunzimea sufletului uman. 

Dragostea sa pentru scris s-a născut în copilărie, când a simțit că pentru ea a scrie înseamnă a trăi și a da glas sentimentelor din universul ei lăuntric. Pagina sa de Facebook, intitulată Aimée, este apreciată de mii de cititori.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 215
Apariția: 2022
Dimensiuni: 20 x 13 cm
Greutatea: 0.2200

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: