Motivarea Eficientă. Ghid Practic

Motivarea Eficientă. Ghid Practic
235,00 MDL (58,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

De ce acţionăm într-un anumit fel într-o situaţie? Cum putem fi mai activi şi ce trebuie să facem pentru a motiva şi a ne motiva? De ce nu reuşim să ne manifestăm întotdeauna la adevărata valoare? Iată doar câteva dintre întrebările la care găsiţi răspuns în această carte.

Cei interesaţi de dezvoltarea profesională şi personală au acum la dispoziţie un ghid practic de optimizare motivaţională, cu exerciţii şi studii de caz ce oferă soluţii concrete la problemele ridicate de întregul ansamblu de raporturi sociale: profesor-elev, manager-subordonat, părinte-copil etc.

Cuprins: Perspective asupra motivaţiei •  Abordări în practică motivării •  Motivarea profesională •  Mecanisme de apărare •  Exerciţii şi studii de caz

Despre Autor

Ion-Ovidiu Pânișoară (n. 1974) este profesor în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi director al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, Universitatea din Bucureşti. Desfăşoară activităţi de training şi de consultanţă în mediul privat, în domeniul resurselor umane. La Editura Polirom a mai publicat: Ştiinţa învăţării. De la teorie la practică (coautor, 2005), Pregătirea psihopedagogică. Manual pentru definitivat şi gradul didactic II (coordonator în colaborare, 2008).

Georgeta Pânișoară (n. 1974) este cadru didactic la Catedra de Psihologie, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti, doctor în psihologie cu o temă în domeniul psihologiei organizaţionale.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Motivarea eficientă. Ghid practic
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 296
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-681-969-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3720

Pareri