Moştenire cu Obligaţii

Mai multe poze

Moştenire cu Obligaţii
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Peyton Lockhart este pasionată de gastronomie. Recent întoarsă din Franța, unde a urmat cursurile unei școli prestigioase, conduse de cel mai bun chef, Peyton se angajează la o celebră revistă de profil. Obligată să renunțe în scurt timp la job din cauza șefului ei, care o hărțuiește sexual, tânăra este pe cale să devină o victimă, căci, avid de putere și de bani, acesta face totul pentru a evita un scandal. Pe neașteptate însă, Peyton reîntâlnește un vechi prieten, Finn, fost campion la înot, actual agent FBI, căruia îi cere ajutorul.

Lucrurile se complică și mai mult atunci când Peyton și surorile ei moștenesc Bishop's Cove, un complex turistic de lux, situat pe malul oceanului. Condiția impusă însă – de a administra complexul timp de un an și de a obține profit – nu este singura provocare din viața lui Peyton, care, pe nesimțite, se îndrăgostește de Finn. Va regăsi ea siguranța pierdută și, mai ales, dragostea la care visa?

„Personaje fascinante și o combinație perfectă de comedie și dramă.“ Romantic Reviews Today


Despre Autor

Julie Garwood este una dintre cele mai apreciate autoare de romantic suspense, ale cărei cărți au fost publicate în 32 de limbi și tipărite în 36 de milioane de exemplare. Multe dintre ele au ajuns pe primul loc în topul New York Times.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 308
Editura: Litera
Apariția: 12.06.2014
ISBN: 978-606-686-768-9
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri