Modificari aduse de DOOM 3 – sinteze si exercitii pentru admiterea in Invatamantul Superior. Partea a II-a (LIVRARE: 7 ZILE)

Modificari aduse de DOOM 3 – sinteze si exercitii pentru admiterea in Invatamantul Superior. Partea a II-a (LIVRARE: 7 ZILE)
356,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Vă mai recomandăm:

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

Modificari aduse de DOOM 3 – sinteze si exercitii pentru admiterea in Invatamantul Superior. Partea a II-a, Corina Popa, Bianca Hategan , Oana Mihai Simona , Ionela Zegrean

 

 

Prezentul volum propune o serie de sinteze realizate pe baza Dictionarului ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (editia a treia) – DOOM3, cu scopul de a-i familiariza pe cei care vor sustine probe de gramatica pentru admiterea in invatamantul superior (si nu numai) cu actualizarile recente ale normelor limbii romane. In acest sens, in prima parte a lucrarii, au fost excerptate, din DOOM3, cele aproximativ 3.500 de cuvinte nou-introduse. Cea de-a doua sectiune a volumului propune o serie de teste si de exercitii utile pregatirii examenelor de admitere in invatamantul superior care includ notiuni de gramatica normativa.

Consideram ca prezenta lucrare de sinteza poate fi utila nu doar elevilor care vor sustine examene de admitere in invatamantul superior, ci si tuturor celor interesati sa vorbeasca si sa scrie corect in limba romana.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Apariția: 2023
Dimensiuni: 13 x 20 cm

Pareri