Modele de Rezolvare a Temelor pe Acasă clasa a 12-a. Ghid pentru elevi și părinți

Modele de Rezolvare a Temelor pe Acasă clasa a 12-a. Ghid pentru elevi și părinți
100,00 MDL
  • Cumpără 2 exemplare cu 67,50 MDL fiecare și economisește 33%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 44 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Lucrarea de față este un instrument util şi eficient pentru părinţi. Ea conţine rezolvarea exerciţiilor şi problemelor incluse în manualele şcolare pentru clasa a 12-a la algebră, geometrie, fizică, chimie, biologie, geografie, limba engleză şi limba franceză.

Reforma în domeniul învăţământului a atras după sine apariţia unor abordări inedite în procesul instructiv-educativ, elaborarea unor noi curricule şi, în baza acestora, editarea unor noi manuale şi materiale didactice. Elevii promovaţi în clasa a 12-a pot întâmpina anumite dificultăţi în asimilarea conţinuturilor propuse de manualele în vigoare aprobate de Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova. Ghidul ,,Modele de Rezolvare a Temelor pe Acasă clasa a 12-a. Ghid pentru elevi și părinți” urmăreşte scopul de a-i ajuta pe elevi, pe părinţi şi profesori să depăşească mai uşor dificultăţile ce pot apărea.

Lucrarea nu este o sursă din care copiii să copieze, ea le oferă posibilitatea să-şi confrunte rezolvările proprii cu modelul propus, să analizeze metodele de rezolvare a exerciţiilor cu grad sporit de dificultate. Ghidul a fost conceput ca un instrument pentru părinţii care doresc să-şi ajute copiii  să obţină studii temeinice, dar au uitat programa şcolară.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 325
BRAND: Lumina
Apariția: 2017
ISBN: 978-9975-65-427-2
Dimensiuni: 14,5 x 21,5 cm
Greutatea: 0.4300

Pareri