Modele de Rezolvare a Temelor pe Acasă clasa a 10-a. Ghid pentru elevi și părinți

Mai multe poze

Modele de Rezolvare a Temelor pe Acasă clasa a 10-a. Ghid pentru elevi și părinți
85,00 MDL (21,35 RON)
  • Cumpără 2 exemplare cu 67,50 MDL fiecare și economisește 21%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lucrarea de față este un instrument util şi eficient pentru părinţi. Ea conţine rezolvarea exerciţiilor şi problemelor incluse în manualele şcolare pentru clasa a 10-a la matematică, fizică, chimie, biologie, geografie, limba română, limba engleză şi limba franceză.

Reforma în domeniul învăţământului a atras după sine apariţia unor abordări inedite în procesul instructiv-educativ, elaborarea unor noi curricule şi, în baza acestora, editarea unor noi manuale şi materiale didactice. Elevii promovaţi în clasa a 10-a pot întâmpina anumite dificultăţi în asimilarea conţinuturilor propuse de manualele în vigoare aprobate de Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova. Ghidul ,,Modele de Rezolvare a Temelor pe Acasă clasa a 10-a. Ghid pentru elevi și părinți” urmăreşte scopul de a-i ajuta pe elevi, pe părinţi şi profesori să depăşească mai uşor dificultăţile ce pot apărea.

Lucrarea nu este o sursă din care copiii să copieze, ea le oferă posibilitatea să-şi confrunte rezolvările proprii cu modelul propus, să analizeze metodele de rezolvare a exerciţiilor cu grad sporit de dificultate. Ghidul a fost conceput ca un instrument pentru părinţii care doresc să-şi ajute copiii  să obţină studii temeinice, dar au uitat programa şcolară.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 356
Editura: Lumina
Apariția: 2015
ISBN: 978-9975-65-392-3
Dimensiuni: 14,5 x 21,5 cm
Greutatea: 0.4400

Pareri

Părerile Clienților 2 item(s)

Toate Temele pentru Acasă Rezolvate: cl. a 10-a. Ghid pentru Părinți
cum pot sa cumpar cartea?
Evaluarea
Parerea lui Elvira / (Plasată la data 19.11.2013)
super
foarte mult ma ajutat la lectii Parerea lui vlad / (Plasată la data 30.08.2012)