Moartea la Dallas (Vampirii Sudului, vol. 2)

Moartea la Dallas (Vampirii Sudului, vol. 2)
55,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Stilul lui Harris are un farmec si o naturalete care ne amintesc de Anne Tyler... este original si surprinzator. Trasaturile romanului gotic sporesc savoarea speciala a cartii. The Christian Science Monitor In romanul Moartea la Dallas, eroii scriitoarei Charlaine Harris isi continua aventurile incepute in primul volum al seriei, Morti pana la apus.

Folosindu-ti talentele telepatice, Sookie Stackhouse porneste in cautarea unui vampir disparut. Usor de spus, dar greu de facut! Intotdeauna gata de actiune, Sookie duce totul la bun sfarsit, dupa o intreaga serie de aventuri si momente dramatice. Personajele se dezlantuie adesea in jocul cu moartea. Indiferent ca sunt oameni sau vampiri.

Stilul simplu, captivant si antrenant, face lectura deosebit de placuta. Jocurile de cuvinte si engleza colocviala dau savoare textului. Lumea creata de Charlaine Harris, plina de fiinte supranaturale (varcolaci, menade, teriantropi), este fascinanta si departe de a inspira teama sau repulsie. Pentru fanii acestui gen de literatura din lumea intreaga cartea a constituit fara indoiala o aparitie deosebit de placuta si a fost apreciata asa cum merita. Harris scrie cu siguranta si abilitate. The New York Times Book Review

Despre Autor

CHARLAINE HARRIS (n. 1951) s-a născut în delta fluviului Mississippi, iar în prezent trăieşte în sudul statului Arkansas alături de soţul său, cei trei copii, trei câini şi o raţă. Scrie mysteries de peste douăzeci şi cinci de ani. A început din copilărie cu poezii despre stafii, a scris piese de teatru în timpul colegiului, pentru ca acum să figureze pe lista New York Times a celor mai bine vânduţi autori.

După ce a publicat câteva volume autonome, a continuat cu serii de trei până la opt volume fiecare: Aurora Teagarden Series (cu cele 8 volume ale sale, scrise între 1990-2003), Lily Bard (Shakespeare) Series (5 volume, 1997-2005), Sookie Stackhouse (Southern Vampire) Series (7 volume, 2001-2007), serie care va fi ecranizată de HBO în toamna lui 2007 sub titlul True Blood, şi Harper Connelly Series (3 volume, 2005-2007). Membră a mai multor organizaţii ale scriitorilor de mysteries (Mystery Writers of America, American Crime Writers League, Sisters in Crime), Harris e mamă a trei copii şi trăieşte împreună cu familia, cei trei câini şi o raţă, în Arkansas.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 408
Editura: Leda
Apariția: 2007
ISBN: 973-102-044-0
Dimensiuni: 10 x 18 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri