Moarte în Nori

Moarte în Nori

Preț de Listă: 128,00 MDL

Preț: 115,20 MDL

Economisești: 12,80 MDL (10%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 2 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

În timpul unei călătorii cu avionul de la Paris la Londra, Hercule Poirot se trezeşte şi descoperă că o pasageră, mademoiselle Giselle, a fost ucisă cu o săgeată otrăvită. Criminalul trebuie să fie unul dintre cei zece călători şi doi însoţitori de bord, dar când faptele nu îl conduc nicăieri pe Poirot, agerul detectiv îşi dă seama că există pericolul ca acest caz să nu fie rezolvat niciodată.

"The Times Literary Supplement" a afirmat despre acest roman că: "Doar un cititor extrem de abil nu va fi luat complet prin surprindere la final".

 

Despre Autor

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890–12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în principal pentru cele care au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau pe Miss Marple, este considerată unul dintre cei mai importanţi şi inovatori autori ai genului.

Alături de William Shakespeare, Christie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare traduse în peste 60 de limbi.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Death in the Clouds
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Brand: Rao
Apariția: Iulie 2011
ISBN: 978-606-609-046-9
Dimensiuni: 10 x 18 cm
Greutatea: 0.2600

Pareri