MoArt. Arta de a muri

Andreea Russo

Vă mai recomandăm

                                         Trei metri deasupra cerului

Federico Moccia

259,00 MDL
              Te doresc. Vol. 2 „Trei metri deasupra cerului”

Federico Moccia

259,00 MDL
  Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Fiecare om trebuie cel puțin o dată să moară, ca după aceea să înceapă să trăiască. Moartea e doar un început, nicidecum un sfârșit.

Într-o lume în care mor doar cei care vor să moară, Artur decide să țină un jurnal în care își notează toate gândurile și trăirile sale. Odată ce o întâlnește pe Monica, jurnalul devine din ce în ce mai profund. Artur nu se mai ascunde după cuvinte și scrie tot ce simte cu adevărat.

„Tot ce e scris în această carte are sens dublu, de fapt, e ceea ce mi-am dorit, să fie o carte ce necesită două lecturi, două perspective, două moduri de a vedea viața și moartea.” – Andreea Russo

„Autoarea și-a axat jurnalul pe niște adevăruri nucleare, conjugându-le cu eternul motiv al dragostei.” – Iulian Filip, poet, scriitor și dramaturg

Despre autoare


 

Andreea Russo a debutat la vârsta de 20 de ani cu primul volum din trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a. Următoarele două volume au fost publicate în 2016 și 2017. În anul 2017 autoarea lansează romanul „Fata cu vise alb-negru”.

În prezent este studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Film.

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 232
Apariția: 7 noiembrie 2018
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3248-3-0