MoArt. Arta de a muri

MoArt. Arta de a muri
299,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 288 persoane au cumpărat recent acest produs.
Comandă în România

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992, online prin Facebook Messenger sau direct la Librăria Bestseller.

Fiecare om trebuie cel puțin o dată să moară, ca după aceea să înceapă să trăiască. Moartea e doar un început, nicidecum un sfârșit.

Într-o lume în care mor doar cei care vor să moară, Artur decide să țină un jurnal în care își notează toate gândurile și trăirile sale. Odată ce o întâlnește pe Monica, jurnalul devine din ce în ce mai profund. Artur nu se mai ascunde după cuvinte și scrie tot ce simte cu adevărat.

„Tot ce e scris în această carte are sens dublu, de fapt, e ceea ce mi-am dorit, să fie o carte ce necesită două lecturi, două perspective, două moduri de a vedea viața și moartea.” – Andreea Russo

„Autoarea și-a axat jurnalul pe niște adevăruri nucleare, conjugându-le cu eternul motiv al dragostei.” – Iulian Filip, poet, scriitor și dramaturg

Despre autoare


 

Andreea Russo a debutat la vârsta de 20 de ani cu primul volum din trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a. Următoarele două volume au fost publicate în 2016 și 2017. În anul 2017 autoarea lansează romanul „Fata cu vise alb-negru”.

În prezent este studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Film.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
BRAND: Bestseller
Apariția: 7 noiembrie 2018
ISBN: 978-9975-3248-3-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2940

Pareri

Părerile Clienților 2 item(s)

Am descoperit o altă Andree!
Mie îmi place cum scrie Andreea Russo . Am citit trilogia "Amintiri din Viitor" și am rămas impresionată. Acum, când sora mea mi-a propus "MoArt", am acceptat imediat să o citesc. Am avut nevoie de vreo trei ore ca să descoper o altă Andree, mai matură, care gândește mai profund și analizează lucrurile dintr-o altă perspectivă. Bravo, Andreea!

„MoArt" spune povestea unui om aflat mereu în căutare. Prin cunoașterea celorlalți se cunoaște mai bine pe sine. Lupte interioare, dialoguri, gânduri... Cartea conține meditații, unele curiozități (despre Van Gogh sau filme), informații despre diverse expoziții de pictură, cât și detalii din lumea fascinantă a fotografiei. Toate sunt analizate prin prisma omului care își dorește să cunoască mai mult.

Cu toate acestea, acțiunile se petrec într-o lume în care deja toți au murit, iar asta nu am mai întâlnit în vreo carte. Ideea esențială, spune autoarea, este că nu poți să mori dupa ce de-acum ai murit, în schimb poți să reînvii, sufletește.

Mi-a plăcut cartea. E potrivită de a fi citită lângă sobă, cu un ceai călduț, într-o seară liniștită de noiembrie.
Evaluarea
Parerea lui Anna Casian-Musteață / (Plasată la data 07.12.2019)
O lectură meditație din care am ieșit mai împăcat cu mine însumi
Am descoperit cărțile de tip jurnal pe când eram elev și am citit cu mult interes „Jurnalul adolescentului miop” de Mircea Eliade. De atunci am căutat să citesc și alte jurnale.

Cel al Andreei Russo este foarte diferit deorece acțiunea se petrece într-un timp nedeterminat, să fie în trecut sau în viitor? În lumea noastră sau într-o altă lume? Pe parcursul întregii cărți predomină subiectul tandem moartea și arta, ce ne invită la exercițiul filozofic și existențial al lui Hamlet de William Shakespeare: A fi sau a nu fi?

Lectura cărții „MoArt. Arta de a muri” de Andreea Russo a fost precum o meditație din care am ieșit mai împăcat cu mine însumi și cu viața pe care am fericirea să o trăiesc.
Evaluarea
Parerea lui Ion Bargan / (Plasată la data 27.09.2019)