Mitul Managerului

Mitul Managerului

Preț de Listă: 84,00 MDL

Preț: 67,20 MDL

Economisești: 16,80 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

La un deceniu dupa primul sau bestseller, Mitul Intreprinzatorului, Michael Gerber - intreprinzator, scriitor si orator extraordinar - revine. Inspirandu-se din lectiile invatate de-a lungul experientei sale cu peste 15.000 de organizatii mici, mijlocii si mari, Gerber a descoperit adevarul ce se ascunde in spatele ineficientei managementului si propune solutiile pentru indreptarea acestei situatii.

Gerber are meritul de a detrona mitul cel mai larg adoptat, conform caruia suntem capabili sa conducem orice si pe oricine, cu exceptia propriei persoane. Drept reactie la aceste „perceptii mitice”, Gerber propune o alternativa inovatoare si incitanta la managementul clasic. Cartea pune intrebari esentiale care privesc viata si cariera noastra.

Ca raspuns, Mitul Managerului exploreaza modul in care fiecare manager trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru propria viata, sa reconcilieze viziunea personala cu cea a organizatiei si sa isi dezvolte o mentalitate antreprenoriala pentru a avea succes atat la nivel individual cat si organizational.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Amaltea
Apariția: Iunie 2004
ISBN: 973-9397-91-3
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri