Misterul Afroditei

Misterul Afroditei
79,00 MDL (15,88 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Leo Drake, „Călugărul Nebun de la Monkcrest”, este celebru pentru excentricitatea lui și pentru izolarea în care îi place să trăiască. Dar este totodată și un cunoscut expert în științe oculte, renumit pentru pasiunea lui pentru antichități, și acesta este motivul pentru care Beatrice Poole îi solicită ajutorul.

Autoare de romane de groază, Beatrice este în căutarea „inelelor interzise ale Afroditei”, o comoară legendară, cu o importanță sentimentală pentru ea, care, se pare, ar fi jucat un rol în uciderii unchiului ei. Beatrice îl consideră pe Leo la fel de fascinant ca pe eroii din romanele sale –  și este convinsă că este singurul care o poate ajuta să dezlege misterul crimei.

La rândul lui, după numai cinci minute în compania lui Beatrice, Leo este sigur că nu a mai întâlnit vreodată o femeie care să-l înfurie mai tare... și care să-i dea motive să creadă că viața lui va fi oricum, numai plictisitoare nu. Totuși, alianța lor se poate dovedi cea mai mare greșeală pe care au făcut-o vreodată, căci un personaj fără scrupule abia așteaptă ca ei să dea de urma inelelor  – știind că ziua în care o vor face va fi și ultima zi din viața lor....

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lira
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-606-686-267-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri