Misterele Templierilor. Sfântul Graal și Societățile Secrete

Misterele Templierilor. Sfântul Graal și Societățile Secrete
115,00 MDL (25,78 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

"O gama larga de probleme-cheie puse de diversi scriitori, cu privire la cavalerii templieri, un compendiu valoros, atat istoric, cat si speculativ." Karen Ralls, autoare a bestsellerului The Templars and the Grail.

S-au scris multe despre grupul de calugari razboinici din secolul al XIV-lea, cunoscut drept Cavalerii Templieri.

Unii autori, precum Dan Brown, in Codul lui Da Vinci, ii descriu ca pe niste eroi populari acuzati pe nedrept. Altii nu sunt de acord si spun ca povestea templierilor este, la urma urmei, una a lacomiei, a deceptiei si a idolatriei.

Cine au fost, de fapt, cavalerii templieri? Si care e mostenirea lor?

In Misterele templierilor, isoricul Oddvar Olsen a invitat o serie de experti sa dezlege misterul. Veti afla raspunsuri la multe intrebari vechi de cand lumea: Venerau templierii o relicva misterioasa, care se presupune ca ar fi fost capul lui Ioan Botezatorul? Ce anume au gasit in Templul lui Solomon? Oare au pastrat si, mai tarziu, au ascuns Sfantul Graal si Chivotul Legamantului? Ce legatura aveau templierii cu Maria Magdalena si cu francmasonii? Misterele templierilor ofera rezultatul unor cercetari de o viata. O compilatie remarcabila si cu adevarat unica!

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Templar Papers
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Nemira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-579-192-3
Dimensiuni: 13,0 x 20,0 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri