Misterele Nopţii

Misterele Nopţii
99,00 MDL (24,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Avocatul Declan Fitzpatrick, a fost dintotdeauna un nonconformist si are unele dorinte inexplicabile. Nu intelege de unde ii vine dorinta de-a cumpara un conac vechi si darapanat -Manet Hall, din apropierea orasului New Orleans. Cand aude ca acest conac este de vanzare nici nu se mai gandeste si trece la atac. Intentioneaza sa-l repare si sa locuiasca acolo.

Prin partile locului circula o legenda in legatura cu conacul. Se spune ca acesta ar fi bantuit. Legenda mai spune ca in acest conac a avut loc o crima. Este povestea a doi frati gemeni: unul bun si altul rau si ca cel rau ii ucide sotia fratelui sau geaman.

Nu prea tine cont Declan de legende, mai ales ca ceva imexplicabil il atrage catre acest conac.
Incepe reparatiile, el se muta acolo sa fie in preajma si chiar incepe sa lucreze la o sala. Imediat dupa ce se muta, Declan incepe sa auda voci, sa vada lucruri, zgomote ciudate il impresurau. Fantomele conacului incercau sa i-a legatura cu el. In acelasi timp Declan incepe sa aiba si viziuni despre niste evenimente petrecute in secolul trecut ce au avut loc in conac. Incearca sa dezlege misterul dar are nevoie de ajutor.

Printr-un prieten ia legatura cu Angelina sau mai bine spus Lena Simone, descendenta femeii ucise.

Este dragoste la prima vedere, dar Lena este destul de speriata de aceste sentimente puternice venite foarte repede. Sunt extrem de atrasi unul de celalalt si nu este decat un pas pentru a dezvolta o relatie. Lena este de origine Cajun si are o legatura profunda cu conacul asa cum a avut si inca mai are si bunica ei Odette.
Cu ajutorul bunicii ei cu care lua legatura, Lena si Declan isi da seama ca sunt legati de ceva inexplicabil si nevazut de Manet Hall.

Vor incerca sa dezlege misterele atat al legaturii lor cat si al fantomelor si legendei si vor descoperi un secret ce a fost tinut ascuns timp de peste 100 de ani.

 

Despre Autor


 

Nora Roberts - este autoarea a peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times.

Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare în lumea întreagă. Nora Roberts este primul autor prezent în Galeria Celebrităților înființată de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lira
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-606-741-084-6
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri