Misterele Istoriei. Personaje și Locuri Pierdute în Negura Timpului

Misterele Istoriei. Personaje și Locuri Pierdute în Negura Timpului
157,00 MDL (39,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

De la structurile megalitice de la Nabta Playa pina la celebrul Tajmahal, de la controversatul turn din Rhode Island pina la prestera Royston din Marea Britanie, de la Castelul Medieval din Rennes-le-Chateau pina la stravechiul oras imprejmuit din Zimbabwe, Misterele istoriei ne poarta intr-o calatorie fascinanta prin intreaga lume.

Cuprins: • Povestea fosilei Ida, veche de 47 de milioane de ani, considerata de unii cercetatori „veriga lipsa” din lantul evolutie • Istoria piramidelor de la Saqqara, cea mai veche din lume, si a orasului Tenochtitlan, capitala Imperiului Azte • Adevarul in legatura cu o serie de artefacte controversate: stilpul de fier de la Delhi, comoara din Oak Island, lampile de la Denidera • Ce s-a intimplat de fapt cu omul din Neanderthal

Despre Autor

Brian Haughton (n. 1964, Birmingham) a studiat arheologia la Universitatile Nottingham si Birmingham si a fost implicat in proiecte arheologice in Anglia si Grecia. Organizeaza sase dintre cele mai importante si prestigioase tirguri de arta si antichitati de pe piata internationala. In prezent preda in Patra, Grecia. A mai publicat: Coaching Days in the Midlands (1997), Haunted Spaces, Sacred Places: A Field Guide to Stone Circles, Crop Circles, Ancient Tombs, and Supernatural Landscapes (2008) si Lore of the Ghost: The Origins of the Most Famous Ghost Stories Throughout the World (2008). La editura Polirom a mai aparut Istoria secreta. Civilizatii pierdute si mistere stravechi (2009).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 296
Editura: Polirom
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-46-1748-7
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri