Misterele din Channel Row

Misterele din Channel Row

Preț de Listă: 120,00 MDL (30,00 RON)

Preț: 60,00 MDL (15,00 RON)

Economisești: 60,00 MDL (15,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Alain Bauer si Roger Dachez, specialisti recunoscuti in francmasonerie, ne povestesc pentru intaia oara despre originile acesteia, prin intermediul unei anchete captivante, care se desfasoara in strafundurile rau-famate ale Londrei. Londra, iulie 1717.

Prima loja francmasonica se va naste intr-o modesta taverna londoneza din cartierul Saint-Paul. Reverendul Jean-Theophile Desaguliers, un fizician apropiat de Newton si de familia regala, ii va deveni Mare Maestru. La scurt timp dupa aceea, un lant de intamplari stranii cutremura din temelii viata francmasoneriei: furtul unui registru, agresarea unei slujnice, asasinarea misterioasa a unui Maestru de loja.

Thomas, discipolul favorit al reverendului, este gasit mort. Ajutat de politia din Londra, reverendul insusi conduce investigatiile. In timp ce se ocupa de consolidarea puternicei francmasonerii engleze, Desaguliers vaneaza adevarul prin cele mai sordide cotloane ale capitalei. Acolo il va intalni pe seful banditilor londonezi, dar la fel de memorabila este si intalnirea cu un aristocrat, tradator de rege si Mare Maestru al francmasonilor!

Si, mai presus de toate, va descoperi un secret care va da un nou sens propriei sale vieti.

Alain Bauer, fost Mare Maestru al Marelui Orient al Frantei, este criminolog si a publicat numeroase lucrari despre problemele terorismului. Roger Dachez este medic si universitar la Paris, unde preda cu precadere cursuri de istoria medicinei.

Este si presedinte al Institutului Masonic al Frantei.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Les Mysteres de Channel Row
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Nemira
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-143-232-8
Dimensiuni: 10,7 x 17,8cm
Greutatea: 0.3000

Pareri