Miracolul Vieții [Film DVD]

Miracolul Vieții [Film DVD]
39,00 MDL (9,68 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Trei cupluri, o singura dorinta: aceea de a avea copii! Dar, atunci cand aceasta imensa bucurie se lasa prea mult asteptata, o decizie pripita poate duce la destramarea visului de fericire.

Proaspat casatoriti, Andy si Diana sunt devastati la auzil vestii ca nu vor putea avea niciodata copii. Adoptia pare a fi singura solutie, dar dorinta de a avea un copil al lor ridica mari semne de intrebare acestei ipoteze.

Brad si Pilar sunt trecuti de prima tinerete, dar asta nu-i impiedica sa isi doreasca un copil, iar complicatiile inerente unei sarcini la o varsta inaintata sunt doar obstacole care se cer a fi depasite. Charlie si Barbie se confrunta cu o majora incompatibilitate, cauzata de parerile diametral opuse cu privire la decizia de a avea sau nu un copil. Este casnicia lor suficient de puternica, incat sa reziste acestor probleme de comunicare si idei diferite?

Intr-o tulburatoare si emotionanta poveste despre iubire si viata, Danielle Steel ne ofera inca o data masura desavarsitului ei talent narativ.

Pentru mai multe informații, vezi Descrierea IMDb!

Detaliile Produsului

Titlu Original: Mixed Blessings (1995)
Actori: Gabrielle Carteris, Scott Baio, Bruce Greenwood
Regizori: Bethany Rooney
Scenariști: Danielle Steel, L. Virginia Browne, Rebecca Soladay
Limba: Engleză
Subtitrare: Română
Numărul de CD-uri: 1
Studioul de Film: Universal
Durata: 120 min.
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: