Miracolul

Miracolul
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Furtuna secolului aduce laolaltă trei destine marcate de suferință: Jack Adams, un tânăr tâmplar, ascunde un secret dureros; Maggie Dartman încearcă să treacă peste moartea fiului și abandonul soțului; iar Quinn Thomson, un bărbat ajuns pe culmile cele mai înalte ale succesului în afaceri, este devorat de vinovăție pentru eșecurile din viața de familie.

Prietenia unică dintre cei trei pare să reprezinte pentru toți un nou început, iar între Quinn și Maggie se naște o poveste de dragoste neașteptată. Însă Quinn simte că nu are dreptul la fericire și trebuie să-și ispășească greșelile trecutului printr-o viață solitară, petrecută pe mare, la bordul iahtului pe care și-l construiește și care urmează să-l ducă într-o călătorie în jurul lumii.

Alegerea pe care o face va afecta şi alte vieţi la fel de profund ca pe a lui, iar o a doua furtună de proporţii înfricoşătoare îi va aduce distrugerea… sau salvarea.

Cu subtilitate şi talent, Danielle Steel dăruiește cititorilor un roman plin de speranță și de dragoste, despre miracolele mici şi mari care ne pot transforma în întregime viața.

Cel mai vândut autor în viață din toate timpurile! -  590 de milioane de cărți vândute în 47 de țări!

 

Despre Autor

 

Danielle Steel (n. 14 august 1947 în New York City) este o scriitoare americană. Danielle, care are tată german și mamă portugheză, a copilărit în Franța și a studiat romanistica la New York.

 

Este cel mai bine vândut autor în viață din toate timpurile cu peste 580 milioane de cărți vândute.

 

www.daniellesteel.com


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-679-8
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.1500

Pareri