Minighid Logopedic - Şi eu Vreau să Vorbesc Corect!

Minighid Logopedic - Şi eu Vreau să Vorbesc Corect!
228,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Minighidul logopedic Si eu vreau sa vorbesc corect este insotit de un CD atasat fiecarui exemplar. CD- ul vine in intampinarea cerintelor moderne si perfect justificate de a transforma invatarea intr-un joc al mintii, actul invatarii corelandu-se armonios cu ideea de joc pe calculator, chiar daca nu e vorba de un joc propriu zis, ci de o transpunere moderna in sunet, imagine si text a continutului cartii.

Ca o avanpremiera a softului educational care va urma firesc minighidului logopedic, CD-ul este structurat in conformitate cu cartea, elementul de noutate constand in sunetul concretizat prin vocea autoarei, care exemplifica pronuntia corecta, ireprosabila, cu o voce atragatoare si clara.

Copiii, educatorii, invatatorii si specialistii in logopedie au astfel un real sprijin in acest CD care faciliteaza si inlesneste accesul la o invatare corecta, imbinand studiul cu jocul, cu imaginile frumoase, cu atractia fata de lucrul pe calculator, posibilitatea revenirii periodice asupra capitolelor de maxim interes facandu-se rapid si eficient.

Foarte usor de utilizat, acest CD, care e o oglinda a cartii, se manevreza cu usurinta, indicatiile sunt usor de inteles si aplicat, cartea insasi se interfereaza in mod fericit cu CD-ul, ca o completare reciproca si fireasca.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 104
Editura: Universitara
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-749-998-1
Greutatea: 0.4000

Pareri