Minciunile Femeilor [Copertă moale]

Minciunile Femeilor [Copertă moale]
112,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Cand mint, femeile povestesc istorii personale, caci minciuna traita si spusa cu lacrimi în ochi, ca sa induioseze, devine credibila pentru naivi. Si naivitatea, ca si capacitatea de a minti, este un dat natural „la fel ca laptele, mesteacanul sau bondarul“.

Volumul Minciunile femeilor e construit sub forma de tema cu variatiuni, in sase registre diferite: o femeie frivola inventeaza o poveste despre copiii pe care nu i-a avut („Diana“), o fetita de zece ani inventeaza întamplari cu un frate mai mare care nu exista („Fratele Iurocika“), o adolescenta isi inventeaza prima iubire („Sfarsitul povestii“), o profesoara de literatura „vinde“ poeziile altora drept ale ei („Un fenomen al naturii“), prostituatele isi inventeaza biografii induiosatoare („O ocazie fericita“), femeile isi construiesc viata pretinzând ca-i iubesc pe aceia pe care de fapt ii invidiaza si-i urasc („Arta de a trai“). Un infern, ar spune unii. Poate, ar spune altii, dar se poate trai si asa...

Despre Autor

Ludmila Uliţkaia s-a născut într-un sat din Urali în 1943. După ce îşi ia masteratul în biologie la Universitatea din Moscova, lucrează în cadrul Intitutului de Genetică din capitala Rusiei. La sfârşitul anilor '70 se angajează consilier la Teatrul Evreiesc din Moscova şi scrie scenarii de film.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Humanitas
Apariția: 2005
ISBN: 973-50-1073-9
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri