Minciuni oficiale. 10 conspiraţii care au schimbat istoria lumii

Minciuni oficiale. 10 conspiraţii care au schimbat istoria lumii
29,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

În ţările teocratice manipularea îmbracă forme simple. În schimb, în cazul democraţiilor problema este mult mai complexa: spălarea creierului necesită metode mult mai sofisticate. In această carte veridical, scrisă fără menajamente, veţi găsi zece conspiraţii care au schimbat cursul istoriei.

Versiuni oficiale, investigaţii de ultima oră şi întrebări nerezolvate referitoare la accidentul Hindenburg, atacurile de la 11 septembrie, aurul nazist şi asasinatele lui JFK si Martin Luther King, toate ne conving că în spatele realităţii şi a guvernelor alese “democratic” se ascund personaje care trag sforile după bunul lor plac şi interes. În zilele noastre, ruşinoasa lipsă de tarnsparenţă cu privire la tragedia din 11 septembrie, moartea subita a Papei Ioan Paul I, sinuciderea lui Marylin Monroe, asasinarea lui Kennedy si accidentele de avion…intareşte caracterul universal si atemporal al conspiraţiilor.

Aceasta este o carte de jurnalism de investigaţie care scoate la lumină lucruri care nu sunt aşa cum am fost facuţi sa credem. Autorul a dedicat un intreg capitol atacurilor de la Madrid din 11 martie. David Heylen ne lasă să intrezărim vârful unui uriaş iceberg, prezentându-ne o selecţie de episoade consipartiv-paranoice.

Despre Autor

David Heylen Campos este unul dintre cei mai renumiţi jurnalişti tineri din Spania. El a lucrat in presă şi radio, a organizat şi a participat la numeroase congrese naţionale şi internaţionale.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: Litera
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-675-494-4
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri