Minți geniale. Volumul 2. Verdict: Infractor

Gordon Korman

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Ei încearcă să fie buni. Au fost aduși pe lume să fie răi.Clonele din proiectul Osiris sunt libere - dar sunt vânate. După ce au scăpat cu mari dificultăți din orașul "perfect" în care s-au născut, Eli, Tori, Amber și Malik se regăsesc în sfârșit în lumea reală și sunt hotărâți să demaște conducătorii din Serenity. O pistă de urmat este s-o găsească pe misterioasa miliardară și fondatoare a proiectului Osiris. 

Ce descoperă va schimba tot și îi va conduce direct în inima experimentului. Ținta lor e să scoată la iveală infractorii ucigași după care au fost clonați - și orice dovadă ce ar convinge lumea din afară să creadă adevărul. Doar că lumea din afară nu este tocmai cum s-au așteptat.

O mișcare greșită i-ar putea trimite înapoi în brațele doctorului Hammerstorm. Și i-ar prinde pe vecie în capcana reprezentată de orășelul Serenity.

 

"Ce anume ne face oameni? Korman nu lasă deloc ca această mare întrebare filozofică să alunece prea departe de conștiința cititorilor." The Center For Children's Books

 


"Un subiect ieșit din comun, răsturnări de situație și personaje antrenante - pe scurt, o serie care merită urmărită." Kirkus Reviews

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
ISBN: 9786067888485