Millennium, Stieg şi eu

Millennium, Stieg şi eu

Preț de Listă: 200,00 MDL (50,00 RON)

Preț: 30,00 MDL (7,50 RON)

Economisești: 170,00 MDL (42,50 RON) (85%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Intr-o incendiara carte de memorii, scrisa in colaborare cu jurnalista Marie-Françoise Colombani, Eva Gabrielsson, partenera de viata a lui Stieg Larsson, spune adevarul despre scrierea trilogiei Millennium si despre regele romanului politist scandinav, disparut prematur, in contextul unor dispute familiale aprinse in jurul posteritaţii acestuia.

Aflam din acest volum ca faimoasa saga vanduta in milioane de exemplare este mai mult decat o simpla carte, este o alegorie a luptei individuale neincetate in sprijinul dreptaţii si al moralei – valori pe care Stieg si Eva le-au susţinut intreaga lor viaţa. Millennium inseamna o viata si o iubire pe care destinul le-a despartit, dar si momente de iluminare, pasiune si durere despre care publicul trebuie sa afle.

Cine a fost (adevaratul) Stieg Larsson? Cum era, de fapt, barbatul care a reusit sa vanda post-mortem 50 de milioane de exemplare din trilogia sa poliţista, devenita un soi de roman-cult al ultimilor ani? Dupa ce a protestat constant in presa faţa de „industria Stieg" generata de lacomia familiei romancierului suedez disparut in 2004, Eva Gabrielsson revine cu o carte emotionanta, un tribut adus lui Stieg Larsson, care dezvaluie detalii de viata, dar si de geneza a operei. Desi au trait impreuna 32 de ani, cei doi nu s-au casatorit si nici nu au avut copii. Moartea neasteptata a lui Stieg a privat-o pe Eva de orice drept de mostenire.

Cei care sunt curiosi in legatura cu trecutul militant si revolutionar al lui Stieg, dar si cei care asteapta cu nerabdare sa afle daca exista o continuare a trilogiei Millennium pot afla raspunsurile in aceasta carte.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Pandora M
Apariția: Iunie 2011
ISBN: 978-973-1989-07-5
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.2900

Pareri