Miliardari din Întâmplare. Povestea Facebook-ului: Sex, Bani, Geniu şi Trădare

Miliardari din Întâmplare. Povestea Facebook-ului: Sex, Bani, Geniu şi Trădare
127,00 MDL (28,47 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Eduardo Saverin si Mark Zuckerberg, buni prieteni si colegi de facultate, au petrecut multe nopti nedormite, incercand sa gaseasca o modalitate de a se face remarcati printre studentii eminenti ai Universitatii Harvard. In 2003, Zuckerberg a spart sistemul computerizat al Universitatii, riscand sa fie exmatriculat, si atunci i-a venit ideea sa creeze Facebook-ul, reteaua de socializare care a revolutionat comunicarea in toata lumea.

Cu finantarea lui Saverin, ideea lor a strabatut rapid drumul de la un proiect gandit intr-o camera de camin studentesc, la o companie din faimoasa Silicon Valley. Dar viziunile contradictorii despre viitorul Facebook-ului i-au transformat pe cei doi prieteni in inamici. Nu peste mult timp, exuberanta scolareasca care le-a marcat colaborarea s-a transformat intr-o rivalitate crancena, cand in scena au intrat investitorii, banii si avocatii.

Miliardari din intamplare (The Accidental Billionaires) este un bestseller New York Times, a fost tradus in douazeci si patru de tari si a stat la baza filmului Reteaua de socializare (The Social Network), rasplatit cu patru premii Golden Globes si trei premii Oscar.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 248
Editura: All
Apariția: 2012
ISBN: 9789737243737
Greutatea: 0.4000

Pareri