Mica Biblie a Nutriției

Mica Biblie a Nutriției
150,00 MDL (33,63 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Adevarul gol-golut despre dietele la moda, glucidele, lipidele si proteinele „bune“si despre cum sa scapam de pericolele obezitatii si diabetului

Sunteti confuzi in privinta alimentatiei? Renumitul nutritionist si autor al volumului Noua biblie a vitaminelor (Lifestyle Publishing, 2011) ofera o explicatie completa, aprofundata a felului in care putem manca si ramane sanatosi fara sa urmam vreodata  O cura de slabire.
 
Asa cum afirma doctorul Mindell: „Daca dietele ar functiona, excesul de greutate nu ar fi problema de sanatate numarul unu in tara noastra“.

Mica biblie a nutritiei va spune cum puteti colabora cu organismul vostru miraculos pentru a va pastra sanatatea si un nivel optim al energiei printr-o alimentatie echilibrata. Dr. Mindell analizeaza (si in unele cazuri demonteaza) argumentele „stiintifice“care stau la baza curelor de slabire populare intr-o carte bogata in informatii de ultima ora despre nutritie si exercitii fizice, precum si in sfaturi care va vor ajuta nu doar sa slabiti, ci sa si ajungeti la o sanatate generala buna.

Mica biblie a nutritiei arata cum anumite modificari simple in stilul de viata va pot ajuta sa va mariti nivelurile energetice si sa scapati de kilogramele in plus. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 244
Editura: Trei
Apariția: Iunie 2012
ISBN: 978-606-8309-08-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri