Metode de publicitate testate

Metode de publicitate testate
135,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Iată "biblia" tehnicilor publicitare verificate, acum complet revizuită şi actualizată pentru a reflecta piaţa competitivă din prezent, cu o prefaţă semnată de David Ogilvy.

Această a cincea ediţie a cărţii păstrează claritatea, analiza imparţială, experienţa testată de-a lungul timpului şi ideile premiate, prezentate în ediţia originală, pe care însă le actualizează până la momentul prezent.

De exemplu, veţi învăţa cum să:

    scrieţi titluri de efect
    creşteţi puterea de vânzare a textului din reclamă
    scrieţi un prim paragraf care să îl captiveze pe cititor
    creaţi ilustraţii şi lay-out-uri care atrag atenţia
    realizaţi reclame mai mici care să aibă rezultate mari
    obţineţi mai multe solicitări în urma reclamelor publicate
    creaţi reclame care să placă unei audienţe de masă

Veţi descoperi totodată o secţiune complet nouă cu tehnici publicitare speciale destinate companiilor cu resurse limitate...secrete şi tehnici practice despre testarea reclamelor ... precum şi o mulţime de studii de caz actualizate şi reclame premiate ale lui John Caples.

Aici găsiţi tehnici care înlătură presupunerile din industria publicităţii, transformând-o într-o adevărată ştiinţă cu rezultate sigure. De la scrierea titlului până la lansarea ofertei...de la descoperirea mesajului potrivit şi până la includerea lui în text...de la realizarea unui layout care vinde şi până la aplicarea tuturor testelor practice posibile. Caples vă arată pas cu pas cum toate reclamele voastre se pot transforma în reclame de succes.

Veţi învăţa de ce anumite reclame au succes, pe când altele eşuează. Veţi afla cum să scrieţi titluri care îi atrag pe cititori... cum să alegeţi ilustraţii care să vă vândă produsul... şi cum să găsiţi abordarea potrivită pentru publicul vostru ţintă. În plus, această "biblie" a publicităţii vă mai arată:

    3 metode prin care să obţineţi rezultate mari de la reclame mici
    35 formule verificate pentru a scrie titluri captivante şi reclame pentru campaniile de direct mail.
    20 metode prin care să creşteţi puterea de vânzare a textului
    32 tehnici care vor determina mai multe solicitări din partea consumatorilor în urma reclamelor voastre
    17 metode prin care să vă testaţi şi îmbunătăţiti reclamele
    3 secrete pentru a scrie texte entuziaste şi de efect

Şi nu numai atât!

Pornind de la noţiunile elementare pentru realizarea reclamelor de succes şi continuând cu metodele de îmbunătăţire ale reclamelor care nu au succes, această carte de referinţă însumează toate sfaturile verificate de care aveţi nevoie. Acum a fost actualizată pentru mediile curente, problemele cu care se confruntă publicitatea în prezent, şi pentru a vinde clienţilor pretenţioşi din ziua de azi.

Despre Autori

John Caples rămâne o figură legendară pentru industria publicităţii, un expert renumit pentru cercetarea tehnicilor ştiinţifice de testare a eficienţei reclamelor şi creatorul unor exemple clasice cum ar fi: "Au râs când m-am aşezat la pian" ("They Laughed When I Sat Down at the Piano").

Caples a scris texte şi a condus analize ale reclamelor pentru nenumăraţi clienţi şi diverse companii, începând cu General Electric şi până la Reader´s Digest şi The Wall Street Journal. După 2 ani de ucenicie la Ruthrauff & Ryan, John Caples s-a alăturat în 1927 echipei BBDO, unde a rămas până la sfârşitul carierei, în 1983.

Fred E. Hahn are peste 35 ani experienţă în domeniul publicităţii şi al promovării. Este fondatorul şi preşedintele HCA, Inc., o agenţie de publicitate cu servicii complete printre ai cărei clienţi se numără divizii ale Westinghouse, CBS, The New York Times şi The Wall Street Journal. Este autorul a numeroase articole din domeniu şi coautorul "Do-It-Yourself Advertising & Promotion" şi "The Writer´s Manual".

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Tested Advertising Methods
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 391
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-88365-5-6
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri