Metoda Glucose Goddess. Un ghid de 4 săptămâni care te va ajuta să-ți reduci poftele, să-ți recapeți energia și să te simți minunat (LIVRARE 15 ZILE)

Jessie Inchauspé

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Te chinuie poftele, suferi de oboseală cronică sau ești dependent de zahăr? Te trezești uneori dimineața fără să te simți 100% în formă?

Cei mai mulţi oameni sunt captivi într-un roller coaster glicemic.

ACEASTĂ CARTE TE VA AJUTA SĂ TE ELIBEREZI

Un ghid de 4 săptămâni care te va ajuta să-ți reduci poftele, să-ți recapeți energia și să te simți minunat.

Jessie Inchauspé este biochimistă, autoare de cărți și fondatoarea mișcării Glucose Goddess (cu peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram). Odată cu prima ei carte, Revoluţia glucozei, bestseller internațional nr. 1, a început să-i învețe pe oameni despre importanța glicemiei și să le dea ponturi care să-i ajute s-o țină sub control.

În Metoda Glucose Goddess, ea ne oferă un ghid step-by-step de patru săptămâni care ne va ajuta să aplicăm câteva strategii simple, dar demonstrate științific pentru a ne stabiliza glicemia. La acesta se adaugă 100+ rețete delicioase, pagini de lucru interactive și sfaturi de la comunitatea Glucose Goddess despre cum să ne menținem pe linia de plutire.

Această metodă a fost folosită de mii de persoane pentru a-și normaliza nivelul glicemiei, iar rezultatele sunt uimitoare. Și tu poți să ai energie nelimitată, să-ți controlezi  poftele, să ai o piele curată, să-ți încetinești procesul de îmbătrânire, să reduci inflamațiile din organism, să ajungi la un echilibru hormonal, să-ți îmbunătățești dispoziția și să dormi mai bine decât ai făcut-o vreodată. Îți vei crea obiceiuri noi și sănătoase pentru toată viața. Cea mai bună parte? Nu vei calcula caloriile și vei mânca tot ce-ți place.

 

„Un must-read pentru oricine vrea să-și îmbunătățească sănătatea.” — Profesor Tim Spector

„Ponturile lui Jessie au fost un plus adorabil la rutina mea zilnică.” — Davina McCall

„Jessie Inchauspé, o comunicatoare înnăscută, a scris cel mai bun ghid practic care să ne ajute să controlăm glicemia pentru a ne maximiza sănătatea și longevitatea.” — David Sinclair, Ph.D, autorul cărții Lifespan

„Să fi o zeiță e mai greu decât ai crede. Se pare însă că nu e greu să fii Zeița Glucozei. Jessie Inchauspé ia cele mai noi descoperiri din știința nutriției și le traduce pe înțelesul tuturor.” — Robert Lustig, MD

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 288
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 18.9 x 24.6 cm
ISBN: 978-606-722-563-1