Merceologie Alimentară. Calitate și Siguranță

Merceologie Alimentară. Calitate și Siguranță
116,00 MDL (24,27 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Prezenta ediţie întreprinde un studiu actualizat şi concordant cu cerinţele UE privind calitatea şi siguranţa produselor alimentare. în acest demers autorii au pornit de la substanţele din compoziţia produselor alimentare, standardizarea din România, UE şi internaţională, trasabilitatea şi siguranţa alimentară, sistemul HACCP, calitatea şi inocuitatea alimentelor, stipulând valorile caracteristicilor de calitate intrinseci ale principalelor grupe de produse.

De asemenea, sunt prezentate modul de ambalare, marcare, transport, păstrare şi termenul de valabilitate acordat de producător.

Lucrarea se adresează publicului universitar din domeniul ştiinţelor economice, în special studenţilor de la facultăţile Comerţ, Economia agroalimentară şi a mediului, Management, Marketing, Turism şi Servicii, dar şi tuturor celor implicaţi în afaceri cu produse alimentare.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 319
Editura: Universitara
Apariția: Ianuarie 2007
ISBN: 978-973-749-290-6
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri