Mentorul de Milioane. Un mod Simplu de a avea Succes în Muncă şi în Viaţă

Mentorul de Milioane. Un mod Simplu de a avea Succes în Muncă şi în Viaţă
87,00 MDL (19,51 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cartea Mentorul de milioane este purtatoarea unui mesaj important, oferind sfaturi intelepte pentru a putea progresa in cariera si in viata. Este vorba de o puternica parabola, cuprinzand observatii patrunzatoare despre increderea in fortele proprii, obiective si visuri, dar si despre actiunea necesara pentru a le transforma in realitate. Incisiva si edificatoare, povestirea, in care personajele principale sunt un antreprenor de succes si protejatul sau, dezvaluie unele dintre secretele reusitei in viata.

Desi pragmatica, povestea este, in acelasi timp, inaltatoare, filozofica si amuzanta. Daca v-ati pus vreodata intrebarea „Cum sa obtin mai multe de la viata?“, cititi aceasta carte. Nu va ia mai mult de cateva ore, dar impactul ei dureaza o viata.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei ce isi doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 112
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2008
ISBN: 5948486005933
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri