Mentalitatea Învingătorului. O Noua Psihologie a Succesului

Mentalitatea Învingătorului. O Noua Psihologie a Succesului
158,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Carol S. Dweck, profesoara de psihologie la Stanford, lanseaza o teorie noua potrivit careia mentalitatea oamenilor e de doua feluri: rigida si flexibila. Mentalitatea consta, de fapt, intr-un set de convingeri despre propria persoana si despre insusirile noastre cele mai importante. Gandeste-te la inteligenta, talentele si personalitatea ta. Le simti ca pe niste aspecte rigide, de neschimbat? Sau esti de parere ca ti le poti dezvolta in timp?

Oamenii cu mentalitate rigida cred ca insusirile lor fundamentale sunt un dat, ca inteligenta si talentele lor nu pot fi schimbate. Daca sunt suficient de destepti, foarte bine, daca nu... mai destepti de atat oricum nu vor fi. Acesti oameni simt nevoia sa-si dovedeasca mereu calitatile, atat fata de ei insisi, cat si fata de cei din jur, in loc sa si le dezvolte. Si considera ca, pentru a avea succes, e de ajuns sa ai talent, ca nu trebuie sa faci niciun efort.

Oamenii cu mentalitate flexibila, pe de alta parte, sunt de parere ca-si pot dezvolta calitatile prin stradanie si daruire. Desigur, sunt mandri de inteligenta si talentele lor, dar acestea reprezinta doar o rampa pentru dezvoltarea lor personala. Sunt constienti ca nimeni, fie ca vorbim de Mozart, Darwin sau Michael Jordan, n-a realizat vreodata un lucru maret fara sa invete si sa se perfectioneze incontinuu. Oamenii cu mentalitate flexibila sunt maleabili si dornici sa-si insuseasca lucruri noi, doua aspecte esentiale pentru a te realiza in viata. Practic, toti oamenii realizati au aceste calitati.

Dweck discuta pe larg despre influentele celor doua tipuri de mentalitate in toate aspectele vietii, de la afaceri la dragoste. Si sustine ca poti oricand sa-ti schimbi gandirea din rigida in flexibila, trecand, asadar, in tabara oamenilor de succes.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2013
ISBN: 9786065883406
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri