Meniul perfect

Meniul perfect
621,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

O colecție fantastică, alcătuită din 52 de meniuri, câte unul pentru fiecare săptămână a anului, pe care le poți combina în fiecare zi, în 140 000 de feluri diferite. O selecție a celor mai fascinante mâncăruri din lumea întreagă.

O modalitate de prezentare inteligentă și cu totul inedită, care îți va permite să alegi și să potrivești rețetele, astfel încât să le ai pe toate în fața ochilor în timp ce gătești.

Din bucătăria italiană și cea franțuzească până în cea marocană sau cea mexicană, est-asiatică sau din Orientul Mijlociu, cu arome din fiecare anotimp, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău! Iar fotografiile îți vor lăsa gura apă!

Video: Gordon Ramsay


Despre Autor

Gordon Ramsay a primit treisprezece stele Michelin pentru restaurantele sale din Londra şi din New York. Începând din anul 2001, pentru preparatele sale excelente, restaurantului lui din Chelsea i s-au acordat în mod constant trei stele Michelin.

Celebrul maestru bucătar este gazda unor emisiuni de televiziune de succes: Ramsay's Kitchen Nightmares (Coşmar în bucătărie, Paprika TV), The F Word (Cu F de la Fantastic, Paprika TV) şi Cookalong Live.

www.gordonramsay.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Ramsay's Best Menus
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 144
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-362-9
Dimensiuni: 19,5 x 28,4 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri