MemoMed 2023 - Editia 29 (LIVRARE: 15 ZILE)

Dumitru Dobrescu

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Memomed 2023 este cartea de capatai a farmacistului. Memomed a ajuns la editia a 29-a!

Memomed 2023 este recomandat atat medicilor si farmacistilor cat si celor interesati de cunoasterea celor mai noi informatii si practici terapeutice.

Prin utilizarea Memoratorului de medicamente profesionistii din domeniul sanatatii, medici si farmacisti au acces la informatii de actualitate referitoare la medicamentele de uz uman inregistrate in Romania.

In acest fel este posibila actualizarea cunostintelor cu cele mai noi date referitoare la fiecare substanta activa utilizata in terapie, referitoare la: indicatii terapeutice nou aprobate, modificari de posologie, aspecte de farmacovigilenta, interactiuni medicamentoase semnificative clinic.

Memomed 2023 ofera informatii asupra optiunilor terapeutice ca o consecinta a generizarii diverselor in conformitate cu clasificarea ATC, usurand astfel activitatea practicienilor care lucreaza in domeniul sanatatii.

Memoratorul de medicamente aduce in atentie progresele importante in sfera terapiei biologice care se adreseaza unor patologii incomplet acoperite din punct de vedere farmacoterapeutic: neoplasm, boli rare, patologii autoimune etc., incluzand toate medicamentele nou autorizate pentru utilizarea lor in aceste situatii.

Consideram ca prezentarea sistematizata a informatiilor despre medicamente si despre formele farmaceutice inregistrate la noi in tara sunt de un real folos tuturor celor care stau in slujba sanatatii omului.

Prof. Dr. Farm. Simona Negres
Disciplina de Farmacologie si Farmacie clinica
Facultatea de Farmacie
UMF „Carol Davila” Bucuresti

Memoratorul prezinta toate produsele farmaceutice continand aceeasi substanta activa si autorizate la noi in tara, in conformitate cu clasificarea ATC, usurand astfel activitatea practicienilor care lucreaza in domeniul sanatatii.

In domeniul farmaceutic si medical este necesara actualizarea permanenta a cunostintelor privind medicamentele existente pe piata farmaceutica din Romania.

Memoratorul de medicamente aduce intr-un mod clar si sistematizat aceste informatii referitoare la substantele active utilizate in terapie.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 1312
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 11 x 20 cm