MELANJ: Viață, Teatru și Pasiuni

Daniela Burlaca

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

 Tu ai un fel de paradis al tău

Nichita Stănescu

Preț special 95,40 MDL Preț standard 159,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

Actrița și regizoarea Daniela Burlaca prezintă cartea album MELANJ, în care sunt reflectate confesiuni despre Viață, Teatru și Pasiuni, împletite într-o colecție de emoții și stări. 

Această carte a Danielei Burlaca s-a născut în acele zile chinuitoare și îngrozitoare din primăvara și vara anului 2020, când au fost interzise spectacolele de teatru, iar acest lucru echivala pentru faimoasa regizoare și actriță de la Geneza Art cu interdicția de-a respira.

Daniela Burlaca a scris această carte de parcă ar fi continuat să joace și mai departe teatru și a regizat pe paginile ei un sfâșietor și tulburător spectacol al gândurilor, emoțiilor, sentimentelor și ideilor sale. E o carte spovedanie în care cuvintele țâșnesc la suprafața paginii ca peștii din apă. Cartea aceasta înglobează arta teatrală a Danielei Burlaca.

—   Dumitru Crudu, scriitor

Teatrul e universul în care încerci mereu să-ți deslușești existența. Prin desenul gândurilor frumoase și convingătoare, Daniela Burlaca impune adevărul să evadeze din detenție într-un spațiu edenic.

—    Nicolae Jelescu, actor

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 400
Apariția: 2021
Coperta: Copertă tare
ISBN: 978-9975-909-61-7