Medicina, nutritie si buna dispozitie (LIVRARE: 15 ZILE)

Dr. Simona Tivadar

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Medicina, nutritie si buna dispozitie - Dr. Simona Tivadar


Rasul impreuna cu doctorul de nutritie nu ingrasa!

Consideri toate E-urile o otrava care ne este adaugata in mancare? Te inspaimanta OMG-urile (organismele modificate genetic), chiar si pomelo sau nectarina? Crezi ca omul modern trebuie sa se intoarca la leacuri babesti sau sa caute mijloace alternative de diagnostic si tratament, fie si daca rezultatele lor nu sunt reproductibile in experimente controlate si se bazeaza doar pe testimonialele unor oameni… mai mult sau mai putin reali?

Atunci trebuie neaparat sa citesti aceasta carte! Te va invata sa fii mai circumspect cu miracolele si afirmatiile iresponsabile ale celor care vor doar sa vanda un produs, fara sa fie insa responsabili pentru efecte.

Te crucesti cand vezi reclame nerusinate la bauturi magice care trateazã cancerul cu bicarbonat? Te uluiesc persoanele care se lasa escrocate cu naivitate de aparate miraculoase pentru diagnosticarea „tuturor bolilor“? Ai dubii referitoare la suplimentele nutritive, la bairamurile cu antioxidanti si suculet verde de detox? Ti-au iesit pe nas reclamele desantate la extracte din plante cu nume exotice care lupta impotriva cancerului, intaresc imunitatea si detoxifica (fara efecte adverse, bineinteles)?

Atunci aceasta carte e pentru tine: citeste-o si vei afla ce e verificat si ce e impostura in avalansa de solutii si leacuri
care ne-au invadat in ultimii ani.

Esti o tanara mamica derutata de sfaturile contradictorii din abisul internetului si nu mai stii cum sa-ti hranesti odorul? Citeste cartea si ai sa te lamuresti.

Esti sportiv si iti fac cu ochiul produse menite sa imbunatateasca performantele fizice? Ai grija, unele pot avea efecte adverse ciudate si nu tocmai placute: poti afla din aceasta carte care sunt. si nu oricum, ci cu zambetul pe buze si cu buna dispozitie, fiindca „glumind putem spune orice, chiar si adevarul“ (Sigmund Freud).

Vei mai descoperi ca rasul impreuna cu doctorul specialist in nutritie nu ingrasa, dar iti insenineaza viata. Detoxifica, creste imunitatea si lupta impotriva tuturor bolilor!

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 240
Apariția: 2017
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm