Medicina Naturistă

Medicina Naturistă
199,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Medicina naturistă este o sursă de înţelepciune, de cunoştinţe şi experienţă în sănătatea umană, care este cea mai mare avere a unui popor. Se ştie că numai oamenii sănătoşi îşi pot realiza potenţialul de a fi fericiţi.

Pe lângă toate metodele obişnuite de tratament, cum ar fi dieta, relaxarea într-un climat diferit, hidroterapia, fizioterapia, utilizarea medicamentelor, redescoperim acum în mod activ metode vechi tradiţionale ca: acupunctura, acupresura pe ureche, termoaplicaţii locale, masaj punctiform şi fitoterapia - medicina naturistă bazată pe utilizarea plantelor şi a extractelor din ele. în prezent, o treime din toate medicamentele au în componenţa lor plante medicinale. Eficacitatea plantelor testate pe parcursul a mii de ani s-a adeverit prin acţiunea directă asupra unei persoane. Prin astfel de selecţie, multe dintre ele şi-au confirmat valoarea şi sunt acum incluse în diferite ghiduri şi manuale de medicină modernă.

Medicina naturistă şi cea tradiţională, în special terapia pe bază de plante, au un mare potenţial, oferă reţete pentru tratamentul multor boli umane. Fiind folosită corect în combinaţie cu medicamentele moderne, şi numai la recomandarea specialiştilor, aceasta are un efect revitalizant asupra organismului uman, întăreşte sistemul imunitar, combate maladia şi pericolele mediului ambiant.

Plantele medicinale sunt sursa multor substanţe nutritive vitale. în multe cazuri, omul poate obţine aceste substanţe numai din plantele medicinale. Creşterea numărului de diferite boli în ultimii 100 de ani rezultă şi din faptul că oamenii în mod deliberat refuză consumul plantelor, trecându-le în categoria de resurse utilizate numai pentru tratament.

Este clar că remediile pe bază de plante nu constituie un mijloc de salvare urgentă. Acestea acţionează treptat, dând posibilitate organismului de a se vindeca în mod natural şi de a preveni diferite boli. Efectul plantelor medicinale pur şi simplu nu poate fi comparat cu cel al preparatelor chimice.

Amintim că medicina naturistă are ca scop nu numai obţinerea diferitor pastile, dar, în primul rând, asigurarea unui mod sănătos de viaţă.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 400
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2012
ISBN: 978-9975-54-070-4
Dimensiuni: 15,4 x 20,6 cm
Greutatea: 0.7040

Pareri